U zocht op: interieur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Temsed

Nederwijk-oost 271 -9400Ninove

Opgericht in 1980 en geëvolueerd naar een speciaalzaak met persoonlijk advies voor producten inzake bouwen, verbouwen en interieurdecoratie.

Matthijs En Co

Appelterre-dorp(app) 20 -9400Ninove

Matthijs & Co voor wie enkel het beste goed genoeg is op het gebied van schilderwerken, interieur en decoratie. Matthijs en Co - Interieur matthijs, co, stafwerken, schilderen, schilderwerken, behang, design, cooking, living, working, keuken, kantoor

Lichtadvies

Geraardsbergsestraat 56 -9400Ninove

Binnenhuisarchitecte Anja De Mil. Lichtstudie, lichtplanning, uitvoering, lampen voor de installateur en de particulier.

Brunic

Ring-west 19 -9400Ninove

Brunic, binnenhuisdecorateur, interieurinrichting, decoratie, behang, gordijnen, Draperieën, tapijten, slaapcomfort, verlichting, verf, overgordijnen, bahngpapier, vinyl, vloerbekleding, lattenbodems Brunic binnenhuisdecorateur

Zelfbouwmarkt

Ring-west 11 -9400Ninove

Zelfbouwmarkt opende in 1980 voor het eerst de deuren en evolueerde al snel naar een speciaalzaak met persoonlijk advies voor producten inzake bouwen, verbouwen en woon-en interieurdecoratie.

Keukens De Abdij

Weggevoerdenstraat 76 -9400Ninove

Keukens De Abdij is een Belgisch familiebedrijf en al meer dan 40 jaar dé keukenspecialist. De beste interieurarchitecten tekenen dagelijks met oog voor detail droomkeukens volgens de laatste trends en de wensen van onze klanten.

Arti Domi

Leopoldlaan 115 -9400Ninove

Ccd Betonvloeren

Paardeveldstraat 70 -9400Appelterre-eichem

CCD Betonvloeren is jouw specialist in het leggen van betonvloeren, zowel mat als geborsteld, glad gepolierd en in verschillende kleuren alles is mogelijk bij ccd betonvloeren , heb je nog vragen aarzel niet om ons te contacteren.

Vloeren Beké

Brakelsesteenweg(voo) 607 -9400Ninove

Sito-architecten

Geraardsbergsestraat 160 -9400Ninove

Renoblast

Kaardeloodstraat 12 -9400Ninove

Renoblast is gespecialiseerd in straalwerken, zandstralen van parketvloeren, renoveren van keukens, eetplaatsen, antieke kasten, eiken balken, het reinigen en restaureren van metselwerk, beton, steen hout en ijzer.