U zocht op: interieur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dimensys

Ottergemsesteenweg-zuid 717 -9000Gent

De inrichting en aankleding van uw winkel, kantoor of toonzaal kent voor Dimensys geen geheimen. Al meer dan 25 jaar expertise in ontwerp en projectbegeleiding, dat geeft vertrouwen! Service en vakmanschap is ons handelsmerk.

Bosmans G & G

Eegene 91 -9200Dendermonde

Met haardprojecten en maatmeubilair badend in licht en ruimte.Grote glaspartijen en vergezichten,bewust laag gehouden maatmeubilair uit onze eigen ateliers.

Temsed

Nederwijk-oost 271 -9400Ninove

Opgericht in 1980 en geëvolueerd naar een speciaalzaak met persoonlijk advies voor producten inzake bouwen, verbouwen en interieurdecoratie.

Fivez

Astridlaan(sch) 179 -9500Geraardsbergen

De interieurs van Fivez zijn even uniek als u dus enkel inrichtingen volledig op maat gemaakt en die aan uw eisenvoldoen.Wij werken met een gemotiveerd team ge-interesseerd in de nieuwstetrends en technieken: elke stijl is door ons realiseerba

Matthijs En Co

Appelterre-dorp(app) 20 -9400Ninove

Matthijs & Co voor wie enkel het beste goed genoeg is op het gebied van schilderwerken, interieur en decoratie. Matthijs en Co - Interieur matthijs, co, stafwerken, schilderen, schilderwerken, behang, design, cooking, living, working, keuken, kantoor

Odera

Serpentsstraat 39 -9700Oudenaarde

Uw expert voor ramen en deuren. Voor mooie, perfect afgewerkte en bovenal zeer praktische ramen en deuren is Vermeulen de firma die u zoekt. U kan er rekenen op een totale dienstverlening!

Savat Mike En Co

Bedrijvenlaan 16 -9080Lochristi

Wij specialiseren ons reeds meer dan 20 jaar in de fabricatie van meubelen en interieurinrichtingen op maat. U kan bij ons terecht voor keukens, badkamers, wandkasten en dressings, bureel en winkelinrichtingen.

Bracke Interieur

Steenvoordestraat 43 -9070Destelbergen

Bent u op zoek naar een kast op maat gemaakt? Zijn uw ramen of deuren nodig aan vervanging toe. Wenst u een nieuwe trap of wilt u een zolderkamer renoveren met gyproc, laminaat en kasten onder het schuine dak?