U zocht op: internationaal transport

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Remitrans

Pamelstraat-oost 447 -9400Ninove

Nationaal en internationaal transport. Algemeen transport, A.C.O., Silo en kippers, Huif en warehousing. Bulkgoederen, palletgoederen en losgestorte produkten. Kippetransport

W. Willaert-van Boom

Liezele-dorp 22 -2870Puurs-sint-amands

Transportfirma Willaert-Van Boom werd gesticht in 1966 en heeft dus reeds ruim 40 jaar ervaring in vervoer, opslag en distributie van allerlei goederen. Wij vervoeren zowel nationaal als internationaal.

Lvt

Hoeikensstraat 31a -2830Willebroek

Logistiek is mensen én wij zijn dan ook zeer overtuigd dat onze mensen uw lading als de onze beschouwen. Bij LVT werken chauffeurs, planning, monitors en de technische diensten elke dag samen om over de hele lijn kwaliteit te biede.

Jetcar

Spieveldstraat 24 -9160Lokeren

JETCAR Expressdienst heeft meer dan 20 jaar ervaring in de transportwereld. Of het nu gaat om een sneltransport, een distributieronde, of een volledig project op maat, zij hebben steeds de ideale oplossing voor u.

Vg Logistics

Moorselbaan 448 -9300Aalst

VG Logistics stelt een jarenlange ervaring, een modern uitgerust wagenpark en een gemotiveerd team van professionals tot uw dienst. De klant kan bij ons terecht voor import en export van goederen in de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

Macharis

Bosveld 24 -9200Dendermonde

Het transportbedrijf bij uitstek voor nationaal en internationaal transport!

Van Der Lee Belgium

Frankrijkstraat 4 -9140Tielrode

Van Der Lee Belgium N.V. is een dochtermaatschappij van één vanNederlands grootste transportbedrijven, nl. van der Lee en Zonen B.V. te Delft. Zij zijn gespecialiseerd in nationale en internationale transportactiviteiten.

De Decker - Van Riet

Kouterbaan 40 -1840Londerzeel

DE DECKER – VAN RIET is een groep van bedrijven met activiteiten in het openbaar vervoer, in opdracht van De Lijn, en tanktransport over de weg voor de scheikundige industrie

Algemeen Baanvervoer Fr. En G. De Smedt

Krogstraat 56 -1860Meise

Voor al uw nationaal en internationaal transport is Algemeen Baanvervoer Frans & Guy De Smedt bvba in Meise uw partner bij uitstek.

Vervaet Transport

Schriekstraat 64a -9270Laarne

TRANSPORT VERVAET NV is 30 jaar geleden ontstaan uit een veevoeder handel. Dit bedrijf is geleidelijk overgegaan naar transport welke nu onze specialiteit is.

Hamann International Logistics

Vantegemstraat 3 -9230Wetteren

Hamann International Logistics nv is een sterk groeiende Belgische organisatie die wegvervoer-, overzeese, luchtvracht en logistieke activiteiten organiseert en uitvoert voor toonaangevende bedrijven uit verschillende sectoren.