U zocht op: internationaal verhuis

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dockx Movers

Terbekehofdreef 12 -2610Antwerpen

U wil verhuizen? Kies bij verhuisbedrijf Dockx de formule die bij u past, van snel en goedkoop tot full service. En dit zowel voor de verhuis van de particulier als de verhuizing van kantoren en bedrijven.

Oudimmo

Schoonmansveld 17 -2870Puurs-sint-amands

Transport. Morgen laden, gisteren leveren! transport en koerier

Putters International

Erasmuslaan 30 -1804Zemst

Putters international werd gesticht in 1923 door de Heer Jean Putters. Na een kleinschalige beginperiode is het bedrijf op de dag van vandaag uitgegroeid tot een van de toonaangevende internationale verhuisfirma`s van België.

Transport L. Van Bogaert

Drapstraat 94 -9220Hamme

Transport L. Van Bogaert richt zich voor 100% op de meest efficiënte transportoplossingen waarvan u de klant, de verlader, de voordelen ondervindt. Efficiënte trucks en even efficiënte services.

Vervoeronderneming Marcel Lamberts En Zonen

Molenweg 96 -2830Willebroek

Internationaal transport door gans Europa met als specialisatie Benelux, Frankrijk, Duitsland, VK, Ierland, Italie, Spanje Internationaal Transport Lamberts en Zonen

A. Socquet

Verbrande Brugsesteenweg 52 -1850Grimbergen

Déménagements SOCQUET Verhuizingen Demenagements SOCQUET Verhuzingen demenagement,demenagements,déménagement,déménagements,verhuizingen,wemmel,belgique,belgie,national,nationaal,international,internationaal,lift

K & Y

Matenstraat 116-118 -2845Niel

K & Y is uw verhuisfirma! Wij lossen uw verhuisproblemen op, nationaal en internationaal. Ook voor kantoorverhuizingen kan u op onze jarenlange ervaring vertrouwen.

Vervoer De Smet

Groenstraat 98 -2870Puurs

Vervoer De Smet is een familiebedrijf dat actief is in het nationaal, internationaal en uitzonderlijk vervoer. Wij verzorgen alle transport voor aannemers & bedrijven.

Verhuysmans

Pretersberg 6 -2820Bonheiden

U gaat verhuizen en wenst hierbij beroep te doen op een professionele erkende verhuisfirma, aarzel dan niet om contact op te nemen met Verhuysmans. Verhuysmans verzorgt nationale verhuizingen, en verhuist u ook internationaal, binnen Europa.

Transports Patar J

Wijnheuvelenstraat 149/151 -1030Schaarbeek

Déménagements nationaux et internationaux, privé et entreprise, emballage - manutention, garde-meubles. Travail effectué par le patron. Nationaal en internationaal verhuizingen, prive en burelen, meubelbewaring. Zelfwerkend patroon

Ekotrax

Kempenarestraat 50a -2860Sint-katelijne-waver

Reeds enkele decennia is Ekotrax een begrip in de wereld van het geconditioneerd vervoer en goederenbehandeling.

Dirk De Hertogh

Neringstraat 20 -1840Londerzeel

Exp Transport Rapidolift

Sterrebeekstraat 176 -1930Zaventem

transportbedrijf, verhuisfirma, verhuur ladderliften. Verhuis, transport en montage van keukens en meubelen. Nationaal- en internationaal transport. Stockage.

Macharis

Bosveld 24 -9200Dendermonde

Het transportbedrijf bij uitstek voor nationaal en internationaal transport!

W. Willaert-van Boom

Liezele-dorp 22 -2870Puurs-sint-amands

Transportfirma Willaert-Van Boom werd gesticht in 1966 en heeft dus reeds ruim 40 jaar ervaring in vervoer, opslag en distributie van allerlei goederen. Wij vervoeren zowel nationaal als internationaal.