U zocht op: interne controle

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Task Industriele Milieutechnieken

Kerkhofstraat 33 -2220Heist-op-den-berg

Task ontwerpt en realiseert installaties op het gebied van industriële luchtzuivering, geurbestrijding, afvalwaterzuivering en waterbehandeling. Renovatie en optimalisatie van bestaande installaties. Van advies tot en met sleutel-op-de-deur units.

Elektro Wouters

Bareelstraat 79 -2580Beerzel

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

Loxam Nv - Hoofdzetel België

Vilvoordsesteenweg 152 -1120Brussel 12

DE nr. 1 van de professionele VERHUUR met een netwerk in België van 14 agentschappen Rental en 1 agentschap Module (modulaire bureelconstructies) + 1 agentschap Rental Luxemburg. Het Rental VERHUUR park omvat +/- 6000 materiëlen en gereedschappen.

Belga Translations

Watertorenlaan 28 -1930Zaventem

Belga Translations is zich bewust van de commerciële uitdagingen van deze nieuwe eeuw. Wij beschikken dan ook over alle troeven om uw projecten op het vlak van meertalige communicatie tot een goed einde te brengen.

Sap Belgium & Luxembourg

Olympiadenlaan 2 -1140Brussel 14

SAP is wereldwijd de belangrijkste leverancier van zakelijke software; vandaag werken ruim 89.000 klanten in meer dan 120 landen met SAP`s toepassingen. Het aanbod komt tegemoet aan de behoeften van alle bedrijven: van oplossingen voor KMO`s tot...

Easyorder

Ikaroslaan 24 -1930Zaventem

Easyorder is ontwikkeld om online bestellingen, online reservaties, online betaalmogelijkheden, klantenbinding via digitale klantenkaart, online marketing mogelijkheden en een kassasysteem te combineren in 1 duidelijk controlepaneel.

Esse

Bijlokstraat 182 -3020Herent

Cybrid Thrust

Leuvensesteenweg 613 -1930Zaventem

Ibeve - Regiozetel Heverlee

Interleuvenlaan 56 -3001Heverlee

IBEVE biedt al meer dan 20 jaar expert advies & dienstverlening aan bedrijven, instellingen en architecten op vlak van onder meer asbestonderzoek, milieubeheer, arbeidshygiëne, arbeidsveiligheid, veiligheidscoördinatie en energiebeheer.

Moonworks

Mereldreef 66 -3140Keerbergen

Moonworks u partenr voor. Elk bedrijf heeft een huisstijl nodig, of je het nu wil of niet. Deze huisstijl zorgt er voor dat al uw communicatie op een uniforme manier buiten gaat zodat u de perceptie van uw boodschap steeds onder controle heeft.

B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Kvl

Lombaardenstraat 8 -3000Leuven