U zocht op: isolatie vloeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Setisol

Leurshoek(bev) 95 -9120Beveren

Setisol biedt kwaliteitsvolle en complete oplossingen voor een optimale vloeropbouw, van isolatie, chape en vloerverwarming tot de eigenlijke bekleding. Dat doen we met veel aandacht voor duurzaam, toekomstgericht en kostenbesparend bouwen.

Pintens

Gasdam(bev) 15 -9120Beveren

Pintens bvba is een firma gespecialiseerd in chape, met allerlei isolatie. Wij herstellen ook betonvloeren (egaliseren) en wij zijn in het bezit van onze eigen merknaam `Egasol'.

C.p.e. Maes

Achterhoek(bev) 10 -9120Beveren

Gebroeders Maes Bvba te Beveren-Waas: de beste! Gebroeders Maes Bvba gebroeders maes bvba,beveren-waas,belgique,belgium,belgië,belgien,proximedia,chape,isolatie,dekvloeren,industriele,epoxyvloeren,gietvloeren,sneldrogende chape,cellenbeteon,schuimbet

Gebroeders Maes

Achterhoek(bev) 10 -9120Beveren

Algemene chapewerken,vloerisolatie,sneldrogende chape,anydritechape,spuiten van cellenbeton,polyurethaan,privaat en industrie,chape,polyester,epoxy,algemene epoxywerken,epoxyvloeren,epoxychape Gebroeders Maes

Ibs Industrial

Slekkenstraat(mel) 12 -9120Beveren

IBS Industrial specialiseert zich in industriële bouwprojecten met een hoog maatwerk-gehalte.

Ardali

Perzikenlaan(mel) 15 -9120Beveren

Stretch

Gentseweg(bev) 309 -9120Beveren

STRETCH is uw partner voor zowel de PVC als polyester spanplafonds. We bieden een snel, strak en akoestischplafondsysteem van hoge kwaliteit aan.

Bart Rombaut Bvba

Pauwstraat(mel) 137 -9120Beveren