U zocht op: isolatie voor de gevel

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dakdepot

Glasstraat 47 -2170Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Plastiek Van Wauwe

Oude Bosuilbaan 43 -2100Deurne (antwerpen)

Plastiek Van Wauwe, gevestigd te Deurne en Lubbeek, is reeds meer dan 50 jaar specialist in kunststof materialen voor bouw en industrie. Met een uitgebreid en continu vernieuwend productgamma bouwt Plastiek Van Wauwe aan een langdurig partnership...

Mbg

Laarstraat 16 -2610Antwerpen

AMART is een algemeen aannemersbedrijf voor bouw-, renovatie- en verbouwingswerken dat sinds juni 2007 deel uitmaakt van de CFE groep.

Ie-net Ingenieursvereniging

Desguinlei 214 -2018Antwerpen

ie-net is hét contactpunt met de ingenieurswereld. Vanuit hun opleiding beschikken ze over sterke troeven om in ieder bedrijf, overheidsinstelling of dienstenorganisatie het voortouw te nemen om die verandering te introduceren en te begeleiden, ...

Iha

Louis Wanbecqstraat 20 -2100Antwerpen

IHA is een zelfstandig stukadoorsbedrijf, met als specialiteit alle binnen en buitenpleisterwerken, gyprocwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ook afwerking zoals schilderen is mogelijk.

Number Nine

Keizerstraat 9 -2000Antwerpen

Kg73

Reintjesbeek 25 -2930Brasschaat

Etec

Terbekehofdreef 50-52 -2610Antwerpen

ETEC nv is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van milieutechnische vloeistofafdichtingen voor: tankparken, ...

Bodima

Nijverheidsweg 1 -2240Zandhoven

Na meer dan 50 jaar een pioniersrol te hebben vervuld op het gebied van kelderdichtingen mogen we stellen dat de naam BODIMA staat voor kwaliteit en degelijkheid.

Euro - Rent

Bisschoppenhoflaan 633 -2100Deurne

Méér dan 30.000 machines zijn onmiddellijk beschikbaar voor aannemers, installateurs én doe-het-zelvers. Voor grote werken of een kleine klus adviseren wij u de meest aangewezen machine. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die wij hanteren ...

Ejot Benelux

Reedonk 19 -2880Bornem

EJOT Benelux staat de klant bij met professioneel advies in verband met de bevestigingproblematiek van in de ontwerpfase tot en met de uitvoering van een bouwproject.

Saniremix

Doggenhoutstraat 63 -2520Ranst