U zocht op: isolatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fomicom

Industrielaan 9 -9990Maldegem

Fomicom is gespecialiseerd in de fabricatie, marketing en verkoop van draagbare autonome polyurethaan systemen. Met hoofdzetel in Maldegem [België] biedt Fomicom een breed gamma PU schuim systemen en –uitrusting voor de professionele.

Amix Isolatiechapes

Krommewege 24 -9990Maldegem

Amix-isolatiechapes is gespecialiseerd in het gieten van chape nl. polymix, anhydriet en framix schuimbeton amix-isolatiechapes amix-isolatiechapes, amix, isolatiechapes, schuimbeton, polymix, anhydriet, chape, beton, fromix, isolatie, framix, akoest

Aqwa Zero Vochtbestrijding

Buurtstraat 87 -9990Maldegem

Aqwa Zero Vochtbestrijding is gespecialiseerd in het oplossen van alle vochtproblemen zoals opstijgend vocht, water in de kelder en dichten van zwembaden. Ook zijn we actief in het isoleren van bestaande spouwmuren en daken.

Mj-roofs

Bogaardestraat 63 -9990Maldegem

Platte daken stellen hun eigen eisen inzake isolatie en afdichting. 20 jaar geleden deden we als dakdekkers onze eerste ervaringen op met EPDM-dakrubber voor de afwerking van platte en licht hellende daken.

Vermeire

Koning Leopoldlaan 75 -9990Maldegem

San C.v.

Steenhouwerslaan 1 -9990Maldegem

San c.v. BVBA is een bedrijf dat reeds jarenlang gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van installatietechnieken in zowel nieuwbouw, renovatie als industrie.Wij plaatsen voornamelijk:Sanitaire installaties, Verwarming, Ventilatie

Chauffage Bral

Koning Leopoldlaan 81g -9990Maldegem

V.d.p. Automatics

´t Rivierenhof 32 -9990Maldegem

Decoranda

Krommewege 40b -9990Maldegem

Bij Decoranda kan u terecht voor uw op maat gemaakte aluminium veranda of bijgebouw. Van klassiek tot design cre?ren wij voor en met u de veranda waar u van droomt.

Houtwereld

Steenhouwerslaan 1 -9990Maldegem

D“hooge

Industrielaan 9b -9990Maldegem

Verbouwen of renoveren? Neem contact op met D’hooge. Een expert als het gaat om ramen en deuren in Maldegem. Met een solide basis van meer dan 50 jaar ervaring, adviseren wij de particuliere markt bij maatwerk oplossingen.