U zocht op: it bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Beneparts

Bleukenlaan 17 -2300Turnhout

Beneparts is een groothandel in onderdelen die zich richt op de zelfreparerende fleets en garagebedrijven. De markt wordt bewerkt en bevoorraad vanuit één vestigingspunt.

Cncsoft

De Merodelei 20 -2300Turnhout

Wij zijn gespecialiseerd in CNC-oplossingen voor de juwelensector!Met 15 jaar ervaring in de juwelenmarkt en in specifieke software,gereedschappen en machines, is CNCsoft een uitstekende leverancier voor u.

Dams

Parklaan 24 -2300Turnhout

Naast onze meest gekende regio`s Turnhout - Malle - Herentals - Geel - Mol - Antwerpen, verhuizen wij uw goederen uiteraard ook naar elke andere regio, zoals de kust, de ardennen en natuurlijk ook naar het buitenland.

Firma Famst

Steenweg Op Zevendonk 181-183 -2300Turnhout

Famst is voor tal van mensen reeds 40 jaar hun vertrouwde stek voor verven, verfbenodigdheden, behangpapier en vloerbekleding zoals laminaat, parket, linoleum, vinyl, vasttapijt,...Ook voor plafonds kan Famst uitpakken met een vernuftig systeem ...

Allitech Services

Plantijnstraat 1 -2300Turnhout

De naam ALLITECH is een samensmelting van Alle-Lift-Technieken / All-Lift-Technics.Services is de goede dienstverlening dat we aanbieden.Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren, onderhouden en ...

Everclean

Joris De Hozestraat 2 -2300Turnhout

De Firma Everclean is gevestigd in Turnhout en is reeds meer dan 10 jaar vertrouwd met het onderhoudsgebeuren.