U zocht op: it beheer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Netflow Geel

Kleinhoefstraat 8 -2440Geel

We willen de vertrouwde ICT partner zijn voor KMO’s, die door het implementeren en ondersteunen van op de klant afgestemde ICT infrastructuur de bedrijfsprocessen ondersteunen, door gebruik te maken van de juiste technologische producten en diensten.

Covr

Kleinhoefstraat 11 -2440Geel

Hallo, wij zijn COVR. Wij maken solide, efficiënte IT-oplossingen die helpen wetenschappelijke en medische verenigingen om hun lidmaatschap netwerken te beheren en organiseren van conferenties.

C-smart

Winkelom 4 -2440Geel

C-smart werkt met een team van 300 medewerkers automatiseringsprojecten uit voor administratieve, technische en beheerstoepassingen, voornamelijk in de publieke sector

It Takes 2 Events

Borgeleien 27 -2440Geel

It Takes 2 Events BVBA van verhuur springkasteel tot tenten.

Rematt

Acaciastraat 14c -2440Geel

Itdotcom

Brigandshof 6 -2440Geel

Wij leveren een brede waaier aan IT-solutions exclusief aan KMO, zelfstandig ondernemers en vrije beroepen. Na jarenlange ervaring met multinationals gaan wij deze hoogstaande servicegraad spiegelen naar de KMO markt.

Wynants Bouwmaterialen P.

Paviljoenstraat 25 -2440Geel

Elke dag bezoeken bouwprofessionals en doe-het-zelvers ons bedrijf. Want bij ons vinden ze wat ze nodig hebben. Ze waarderen ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en doen graag een beroep op onze extra services.

Mr Projects

Larumsebrugweg 114 -2440Geel

Op zoek naar een vakman die voor u een originele, moderne en praktische winkelinrichting kan realiseren? Een partner die met u meedenkt en uw ideeen omzet in realiteit? Dan zit u goed bij MR Projects.

Danny Boons

Velveken 26 -2440Geel

De firma Boons bvba staat al jaren garant voor grondwerken, afbraakwerken en wegenwerken. Wij richten ons zowel op particuliere klanten als op bedrijven.

Albutech

Fabriekstraat 39 -2440Geel

Albutech is een jong en dynamisch bedrijf, gestart in juli 2010, maar gebaseerd op 25 jaar ervaring in diverse segmenten uit de HVAC sector.