U zocht op: it consultancy

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Biqs It

Rauwelkoven 87 -2440Geel

BIQS, sinds 2008 de partner in automatisatie van je bedrijfsprocessen

Covr

Kleinhoefstraat 11 -2440Geel

Hallo, wij zijn COVR. Wij maken solide, efficiënte IT-oplossingen die helpen wetenschappelijke en medische verenigingen om hun lidmaatschap netwerken te beheren en organiseren van conferenties.

C-smart

Winkelom 4 -2440Geel

C-smart werkt met een team van 300 medewerkers automatiseringsprojecten uit voor administratieve, technische en beheerstoepassingen, voornamelijk in de publieke sector

Netropolix

Kleinhoefstraat 11 -2440Geel

Bij Netropolix zijn we ervan overtuigd dat IT moet kunnen werken als het licht. Als je op het knopje duwt, zou het probleemloos op de achtergrond moeten werken terwijl jij je dagelijkse business runt

Itdotcom

Brigandshof 6 -2440Geel

Wij leveren een brede waaier aan IT-solutions exclusief aan KMO, zelfstandig ondernemers en vrije beroepen. Na jarenlange ervaring met multinationals gaan wij deze hoogstaande servicegraad spiegelen naar de KMO markt.

It Takes 2 Events

Borgeleien 27 -2440Geel

It Takes 2 Events BVBA van verhuur springkasteel tot tenten.

C-electronics

Dennenstraat 39 -2440Geel

Reeds 14 jaar actief in de industriële automatisatie, vooral in de papier en de kuntsof, plastics sector. PLC sturingen, Drivers en motoren, Motion control, Visualisering en Proces Controle en Productie opvolging, Data logging, Computer en netwerken.