U zocht op: it projecten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Steylaerts

Schollebeekstraat 29 -2500Lier

Wie kiest voor topkwaliteit en veelzijdigheid, vertrouwt op de expertise van azuleo. Neem je klanten zeker mee voor een inspirerende rondleiding in onze prachtige toonzaal. Wij bieden uitsluitend de beste merken aan en een korte levertijd.

Peopleware

Duwijckstraat 17 -2500Lier

Met ons team van hooggeschoolde en ervaren medewerkers streven we er bij PEOPLEWARE naar de partner te worden van onze klanten door ze te helpen in het bereiken van hun bedrijfsdoelstellingen door hun business en ICT op elkaar af te stemmen.

Art Of Metal

Van Boeckellaan 37 -2500Lier

vzw Gouverneur Kinsbergen Het GielsBos COS CGVB MODEM Project vzw Gouverneur Kinsbergen . Nieuwe naam De vzw was jarenlang gekend als Stichting Gouverneur Kinsbergen - Gehandicaptenzorg Provincie Antwerpen vzw. Wegens de nieuwe vzw-wet moesten we de

Descartes

Duwijckstraat 17 -2500Koningshooikt

`Extended Entreprise`-oplossingenICT ConsolidationB2B IntegrationEntreprise Application IntegrationServer Based ComputingCitrix implementation & ManagementHostingHousingDesign & Management DatacenterICT Project ManagementBPO

Byttebier Hout

Hagenbroeksesteenweg 173 -2500Lier

Er werd bewust voor gekozen om de eigenheid die Houthandel Herwig Byttebier had niet uit het oog te verliezen. De kleine zelfstandigen werden niet vergeten en kunnen ook vandaag nog steeds bij Byttebier Hout terecht.

Meubelmakerij Ceulemans

Industriestraat 12 -2500Lier

Keukens, kasten, afwerking van zolder, kantoor- en winkelinrichting, parket en buitenschrijnwerk.

Oaze

Lisperstraat 74 -2500Lier

heeft zich gespecialiseerd in totale binnen- en buitenrenovaties. van particulier tot industrie, van woning en winkel tot kantoor. Wij maken uw droomproject waar.

Retdro

Lisperstraat 15 -2500Lier

Voor alle retouches en herstellingen aan kleding en textiel, ook voor de beste service voor je droogkuis en wasserij ben je hier op het goede adres. ZORGZAAM,STIPT, SNEL EN VAKKUNDIG!!!