U zocht op: it reiniging

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cleanit

Doornaardstraat 63 -2160Wommelgem

Voor welk systeem u ook kiest, wij zorgen er voor dat elke poetsbeurt telkens door een en dezelfde medewerker uitgevoerd wordt. Bij verlof of ziekte staat een vaste vervanger paraat zodat de continuïteit en het vertrouwen gew

Cleanit

Doornaardstraat 63 -2160Wommelgem

Cleanit werd in 2000 door Thomas Allard opgericht. Wij bieden onze diensten aan in de provincie Antwerpen en zijn gespecialiseerd in schoonmaak van kantoren en traphallen.

Bondec

Fortbaan 72 -2160Wommelgem

Bondec verzorgt het volledig onderhoud,installeert nieuwe stookolie-en gasinstallaties, centrale verwarming en airconditioning. Bondec is ook uw partner voor ventilatie in woningen, industriële verwarming en conditionering.

Jlb Dakwerken &aČ Gevelbekleding

Wiekenstraat 10 -2160Wommelgem

De ideale oplossing om uw huis na te isoleren is gevelbekleding.Daarnaast kan u een woning een volledige andere stijl en vorm geven. Zeer interessant bij renovatieprojecten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Joris Bossuyt

Autolei 360 -2160Wommelgem

Vlakbij het Wijnegem Shopping Center vindt u de Colora zaak van Joris Bossuyt. De kleurrijke etalages lichten al een tipje van de sluier van wat u binnen mag verwachten. U kunt ook achteraan de winkel parkeren.

Heebri

Koralenhoeve 5 -2160Wommelgem