U zocht op: it services

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Deduco Europe

Beneluxpark 33 -8500Kortrijk

DeDuCo Europe is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en de implementatie van hoogst efficiënte `Customer Relationship Management`-softwareoplossingen voor de West-Europese markt.

Time Plus

Iepersestraat 91 -8500Kortrijk

Wij zijn een erkend dienstenchequebedrijf dat verschillende diensten zoals strijken, poetsen, nieuwkuis en retouches aanbiedt.

Lab9 Stores

Dumolinlaan 5 -8500Kortrijk

Online Grafics Kortrijk en Mechelen Belec, Online Grafics, Tektronix, Phaser, network printer, netwerk printer, imprimante reseau, colour printer, color printer, kleurenprinter, kleurprinter, imprimante couleur, Xerox, Tektronix by Xerox, workcentre,

Cheyns

Zwingelaarsstraat 7 -8500Kortrijk

Als één van de belangrijkste elektrotechnische groothandels in de Belgische markt biedt Cheyns een uiterst omvangrijk assortiment op vlak van elektro-technische producten voor de elektro-professional.

Ago International

Minister Tacklaan 31 -8500Kortrijk

Ago International is deskundig in het rekruteren en selecteren van bedienden, middenkaders en kaderleden in opdracht van diverse bedrijven.

Tegelhuis Marc Vanderougstraete

Kuurnsesteenweg(kor) 90 -8500Kortrijk

Tegelhuis Vanderougstraete gaat er prat op deze kwalitatieve service aan te kunnen bieden, en staat met deze eigen plaatsingsdienst borg voor een vlekkeloze realisatie van al uw projecten.

Marc Lecluyse

Avondzonweg(kor) 4 -8500Kortrijk

MARC LECLUYSE bvba SPECIALISATIES pompen (Johnson/Stork - Wilo) leidingen (Giacomini - Henco) koppelingen (Viega - Atusa) sierkranen (Supergrif) baden (Blu Blue - Wilux) porselein (Roca) meubels (Royo - Time) radiatoren (Vasco - Jaga - Sime) gaswandk

Colorpoint

Sint-rochuslaan(kor) 19 -8500Kortrijk

In onze vestigingen in Kortrijk, Oostende en Roeselare vindt u als vakman of consument verf, behang, vloerbekleding of gordijnen.

Mm Home Creations

Doorniksesteenweg 190 -8500Kortrijk

Fffdesign

Elfde-julilaan(kor) 1 -8500Kortrijk