U zocht op: kamer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Groen & Cocoon

Grote Steenweg 33 -2550Kontich

Groen & CocoonFlorenza wordt Groen & Cocoon. Vanaf 1 september nemen Evelien en Sven de zaak over en ben je welkom in onze vernieuwde winkel.

Tuincentrum Van Uytsel

Pierstraat 276 -2550Kontich

Tuincentrum Van Uytsel is sinds 1976 uitgegroeid tot een waar begrip binnen de bloemen- en plantensector. U vindt er een ruime keuze aan snijbloemen, kamerplanten en buitenplanten.

Group-f Cleaning & Facility

Prins Boudewijnlaan 9 -2550Kontich

Schoonmaakfirma Group-f in Herent, bij Leuven, houdt niet alleen uw woning, ramen, kantoor, appartementsgebouw, studentenhuis of ondergrondse parking schoon, we gaan ook prat voor een brandschone service aan onze klanten!

Azbil Telstar Belgium

Prins Boudewijnlaan 30 -2550Kontich

Caravans D´hondt

Koningin Astridlaan 80 -2550Kontich

woonchalets, huizen en stacaravans. Verdelers van Carnaby caravans. Vervoer van caravans.

Air - Clima

Veldkant 8 -2550Kontich

Klimaat beheer koeling diepvries Bloemenkoeling koelplafond Isolatiebouw diepvrieskoel- kamers ventilatieplafond Airconditioning Argo Sanyo Ventilatie milieu Onderhoud 2424 service - Totaalprojecten Winkelinrichting.

Xtraco

Mechelsesteenweg 113 -2550Kontich

Xtraco scheidingsgordijn, strokengordijn, strokengordijnen, tochtdeur, tochtdeuren, lamel, lamellen, Lamellengordijn, lamellengordijnen, tochtgordijn, tochtgordijnen, flap, flappen, flapdeur, flapdeuren, Flapgordijn, scheidingsgordijnen, transparante

Nijsten Stefan

Bochtstraat 46 -2550Kontich

Nijsten Stefan bvba, opgericht in 1989, gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van kasten op uw maat. Voor informatie, neem contact op met mij en we maken een afspraak.Dankzij een jarenlange ervaring, moderne productie methodes en een persoonl

Vojtec

Duffelsesteenweg 155 -2550Kontich

Briotherm

Herman De Nayerstraat 1a -2550Kontich

Bij Briotherm kan u rekenen op 40jaar ervaring in vloerverwarming.U kunt kiezen uit 6 systemenop lage temperatuurverwarming.

Heatsail

Prins Boudewijnlaan 7 -2550Kontich

Trouilliez

Blauwesteenstraat 108 -2550Kontich

Country Meubel Design

Oude Waarloossteenweg 63 -2550Kontich

Meubelmakerij vervaardigen van houten (massieve) meubelen en algemene houtbewerkingen. Verkoop van oude en nieuwe grenen meubelen. Logen(verwijderen van verf op meubelstukken).

Klimaplan

Blauwesteenstraat 83 -2550Kontich

Welkom bij Klimaplan, uw specialist in warmtepompen

Albitum

Kartuizersweg 2 -2550Kontich

Onze knowhow wordt aangewend om u een duurzame oplossing te bieden in de verschillende dak-systeme

Verdela

Duffelsesteenweg 184 -2550Kontich

Bij Verdela kan u terecht voor informatie over kachels, haarden, schouwen en sierschouwen. Verdela levert niet alleen toestellen, wisselstukken en toebehoren, maar geeft tevens advies bij het maken van de juiste keuze van toestel

Sterckx

Lintsesteenweg 15 -2550Kontich

Deurexpert

Hoge Akker 108 -2550Kontich

Specialist in het plaatsen van veiligheidsdeuren voor waarde lokalen met de hoogste graad aan waarde en persoonsbescherming !Voor elke toepassing hebben wij de geschikte beveiliging van A tot Z .

Awt

Duffelsesteenweg 16 -2550Kontich

A.W.T. is opgericht door Alex Hougardy in 1985 als servicebedrijf voor industriële wasserijen.

Metalced

Mechelsesteenweg 307 -2550Kontich

alle uitrusting en gereedschap voorgarages bandencentralescarrosserieherstelling benzinestations car-wash motoshopstotaalinrichtingen van werkplaatsen en ons

Centrale Verwarming Van Herck

Blauwesteenstraat 77 -2550Kontich

De afdeling "technics" richt zich op automatisatie en engineering.De elektrische borden worden in eigen atelier samengesteld en getest.Software op maat voor PLC en LON toepassingen.