U zocht op: kantoor beveiliging

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


G4s Fire & Safety

Picardstraat 7 -1000Brussel

Verhuur veiligheidspersoneel zoalsbrandveiligheidswachten en veilig-heidsinspecteurs, veiligheidsadvise-ring door preventieadviseurs, veilig-heidstraining en -opleiding.

Syntra Vlaanderen - Vizo

Kanselarijstraat 19 -1000Brussel 1

Het opleidingsnetwerk van SYNTRA wordt erkend en gesubsidieerd door het VIZO. Deze Vlaamse overheidsinstelling stelt het leerprogramma samen en zorgt voor de kwaliteitsbewaking.

Trafiroad

Avenue Des Arts 24 -1000Brussel

Trafiroad levert hoogwaardige producten en diensten op het gebied van wegveiligheid.Onze firma biedt vandaag inzake wegveiligheid: het onderhoud van wegen, het aanbrengen van wegmarkeringen en het plaatsen van verticale signalisatie, vangrails ..

Claessen Elgb

Marnixlaan 23 -1000Brussel

Claessen staat voor 8 regionale groothandelsvestigingen met elektrotechnische materialen, welke allen een eigen voorraad hebben, afgestemd op de vraag in dat gebied. Een decentrale organisatie waar de Vestigingsmanager de vrijheid heeft om zijn ...

Utrade

Avenue Louise 251 -1000Brussel 1

Iss Facility Services

Congresstraat 35 -1000Brussel 1

In België staat ISS Facility Services bekend als de absolute marktleider in facilitaire dienstverlening. ISS biedt bedrijven en organisaties een ruime waaier van dienstenoplossingen aan: cleaning, office support, property services en catering.