U zocht op: kantoor materiaal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


C-electronics

Dennenstraat 39 -2440Geel

Reeds 14 jaar actief in de industriële automatisatie, vooral in de papier en de kuntsof, plastics sector. PLC sturingen, Drivers en motoren, Motion control, Visualisering en Proces Controle en Productie opvolging, Data logging, Computer en netwerken.

Zenga

Beekhoek 41 -2440Geel

Untitled Document Zammels Engineering- en Adviesbureau Deze site is onder constructie

Mr Projects

Larumsebrugweg 114 -2440Geel

Op zoek naar een vakman die voor u een originele, moderne en praktische winkelinrichting kan realiseren? Een partner die met u meedenkt en uw ideeen omzet in realiteit? Dan zit u goed bij MR Projects.

Las-tech

Steenovens 28 -2440Geel

Las-Tech levert flexibele lasdiensten aan de industrie, voor nieuwbouw enaan de voedingsindustrie.

Ludima

Herentalseweg 4a -2440Geel

Mols

Westerloseweg 2 -2440Geel

Herenthoutse Bouw - En Schrijnwerkerij

Lammerdries 12 -2440Geel

Renovatie & inrichting van woningen, kantoren en winkel zijn de paradepaardjes, maar ook nieuwbouw en restauratie maken deel uit van de activiteiten. Een uitgebreid materiaalpark en een doorgedreven automatisatie van administratie en studiedienst...

Vinus

Liessel 4 -2440Geel

Bouwonderneming Vinus wil zich profileren als een idelale parner in ruwbouwwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Geelse Slotencentrale

Nieuwstraat 128 -2440Geel

Wij weten dus alles over beveiliging, en bieden u een heel ruim assortiment sloten, sleutels, brandkasten, en gepantserde en inbraakwerende deuren aan.

Caers Security

Rijn 149 -2440Geel

Caers Security is vakman in het plaatsen van elektronische beveiliging. Erkend installateur door de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken voor het plaatsen van alarmsystemen en camerabewaking.

De Boomhut

Herentalseweg 62 -2440Geel

Eigentijdse meubelen van piepjong tot jong volwassenen! De speciaalzaak voor uw babykamer, kinderkamer en jeugdkamer. Alle grote merken onder 1 dak.

Jc Consulting

Grotweg 9 -2440Geel

Indoor Golf, golf simulators, Indoor Golf, golfsimulators, golf simulator, golfsimulator, indoor golf, golf club, indoor golf club, jc golf indoor Indoor Golf - Golf Simulators - Indoor Golf - Golfsimulator - Indoor Golf - Golf Simulator - Indoor Gol

Netropolix

Kleinhoefstraat 11 -2440Geel

Bij Netropolix zijn we ervan overtuigd dat IT moet kunnen werken als het licht. Als je op het knopje duwt, zou het probleemloos op de achtergrond moeten werken terwijl jij je dagelijkse business runt

Hobomat

Turnhoutseweg 2 -2440Geel

Bent u op zoek naar kwalitatieve dak-, wand- en golfplaten aan zeer scherpe prijzen? Rep u dan naar Hobomat nv in Geel, een vader en zoon-bedrijf waar de klant nog echt koning is

Grean Consult

Winkelomseheide 223 -2440Geel

Grean Consult is een BELAC ISO17025 -geaccrediteerd onafhankelijk labo, gespecialiseerd in het uitvoeren van camera-inspectie, hechtsterkteproeven, slagsonderingen, lekdetectie en andere bouwkundige proeven.