U zocht op: kantoor materiaal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


A. Verhuizingen De Vic Nv

Helststraat 160 -2630Aartselaar

Verhuizingen De Vic uit Antwerpen is gespecialiseerd in verhuur en verhuizingen.

Blue Moon

Kontichsesteenweg 48 -2630Aartselaar

Blue moon is de ideale partner voor de complete technische ondersteuning van uw evenement. Blue Moon zorgt ervoor dat zowel licht, geluid als projectie volledig op punt staan tijdens uw event. Van kleine presentaties tot grotere bedrijfs...

Evlo

Industrieweg 21 -2630Aartselaar

VLO bvba werd in 1991 opgericht en is na meer dan 25 jaar doorgegroeid tot een vaste waarde in de markt als TOTAALLEVERANCIER in reinigingsuitrustingen voor industrie, kleinhandel én schoonmaakbedrijven.

Fibrecount

Vluchtenburgstraat 13 -2630Aartselaar

Fibrecount Milieuadviesbureau en Laboratorium, asbestinventarisatie, asbest, asbestonderzoek asbestinventarisatie, asbest, asbestonderzoek asbest, asbestos, amiante, asbeste, amianto, vezels, désamiantage, fibres, fibers, asbestonderzoek, diagnostic

Henrotech

Acacialaan 8 -2630Aartselaar

Henrotech n.v. is gespecialiseerd in producten en diensten voor alle sectoren in de gezondheidszorg: therapeuten, pati?nten, instellingen zoals ziekenhuizen, opleidingsinstituten (universiteiten, hoge scholen, enz), apothekers, RVT`s, ....

Sgi Compliance

Vluchtenburgstraat 13 -2630Aartselaar

Creëren vaneen veilige werk- en woonplekvia asbestinventaris,sloopopvolging enwerfbegeleiding

Packsys

Mastboomstraat 12 -2630Aartselaar

Packsys is een Belgische onderneming gespecialiseerd in krimpfolie verpakkingsmachines, met en zonder krimptunnel.

Eventa Rent

Dijkstraat 2 -2630Aartselaar

Jouw ultieme bestemming voor plezier en feestelijkheid. Wij zijn jouw plezierleverancier, gespecialiseerd in het verhuren van een breed scala aan feestmateriaal en attracties.

Energetic Lighting Europe

Kontichsesteenweg 73 -2630Aartselaar

Energieke Lighting Europe NV onderscheidt zich door innovatief denken in slimmere verlichting. Als een 100% Europese dochteronderneming van `s werelds grootste producent van energie-effici?nte verlichting producten die wij zijn uiterst flexibel, snel

Xenum

Vluchtenburgstraat 9 -2630Aartselaar

H.i.t.s. Acrotechnology

Vluchtenburgstraat 1a -2630Aartselaar

HITS heeft zich sinds haar oprichting eind jaren tachtig gespecialiseerd in het domein van veiligheid bij werken op hoogte en in besloten ruimten.

Walter Janssens

Kontichsesteenweg 46 -2630Aartselaar

Tecmo

Industrieweg 13a -2630Aartselaar

Welcome bij temco temco nv is een belgisch onafhankelijk advies- en ingenieursbureau. kennis en deskundigheid van meer dan 35 adviseurs en ingenieurs staan ten dienste van alle klanten uit verscheidene industrieën. adviesbureaus, ontwerpbureaus, ontwe.

Bito Systems

Boomsesteenweg 97 -2630Aartselaar

BITO produceert kwalitatieve opslagmaterialen en orderverzamelsystemen en biedt een uitgebreid productengamma van diverse stellingsystemen, doorrolsystemen, kunststofbakken alsook producten voor opslag, werkplaats- en orderverzamelomgevingen.

Multicap

Industrieweg 1 B -2630Aartselaar

Computers netwerken kabels adviesbureau netwerken service wandcontactdozen data data bekabelingssysteem glasvezelbekabeling lan kabel utp ftp lan bekabeling netwerkbekabeling patchsnoeren telematica bekabeling.

Framaz

Oudestraat 10 -2630Aartselaar

Framaz nv, te Aartselaar, is een dynamische en familiale KMO met een solide reputatie in de professionele verlichtingsmarkt. Reeds 30 jaar verdelen wij kwalitatieve verlichtingsproducten voor de industriële, openbare en utilitaire sectoren.

Regico

Boomsesteenweg 85 -2630Aartselaar

Manou Rottiers Services

Kleine Grippe 20 -2630Aartselaar

Verkoop je woning slim, richt met kartonnen meubels in.

Atelier J&m

Industrieweg 22 -2630Aartselaar

Computer Checkpoint

Boomsesteenweg 48 -2630Aartselaar

Computer Checkpoint is al meer dan 20 jaar dé vakhandel inzake informatica en multimedia; gericht op particulieren, zelfstandigen en bedrijven. Met 6 winkels verzekeren wij een continue bediening en service. Getuige: onze duizenden tevreden klanten.