U zocht op: kantoorinrichting

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Steelcase

SchaliËnhoevedreef 20t -2800Mechelen

De producten en oplossingen van Steelcase zijn ontworpen om een productieve, gezonde en inspirerende werkomgeving te creëren. We helpen organisaties effectiever en efficiënter te werken, hun merk uit te stralen en hun cultuur te ondersteunen.

New Mispelters

Sint-katelijnestraat 16 -2800Mechelen

New Mispelters is toonaangevend in kantoorinrichting, ergonomische kantoormeubelen, digitale en multifunctionele copiemachines, faxtoestellen, kassasystemen, printers, schoolmateriaal, boekentassen, luxe schrijfwaren, dicteertoestellen, enz.

Imb

Posthoornstraat 11 -2800Mechelen

IMB is de grootste speciaalzaak voor kantoor- en schoolbenodigdheden in Mechelen en heeft hierin reeds met 3 generaties een ruime ervaring opgebouwd. Ons totaalassortiment willen wij zo dicht mogelijk bij u brengen.

Mewaf Technocenter Mechelen

Jubellaan 74 -2800Mechelen

Kantoormeubelen ergonomische kantoormeubelen bureaumeubelen bureelmeubelen

Bis Business Information Systems

Zandvoortstraat 23 -2800Mechelen

BIS, de grootste System Integrator voor het inrichten van presentatie, informatie en communicatieruimtes, levert high-end AV&ICT totaaloplossingen en realiseert AV&ICT solutions, conference systemen en digital signage oplossingen.

Standing Concept Stands Interiors And Events

Dellingstraat 31 A -2800Mechelen

Met trots kunnen we ook zeggen dat het team van Standing Concept en Clockwise samen al meer dan 50 jaar ervaring heeft opgebouwd en naam en faam in de beurswereld heeft verdiend als betrouwbare en flexibele partner.

Bulo Kantoormeubelen

Blarenberglaan 6 -2800Walem

Bulo delivers top quality design and office furniture newest desksystems high quality chairs major companies management departments ergonomics lifestyle interior office furniture solutions...