U zocht op: keuken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Resto Vital

Leuvensesteenweg 525 -3200Aarschot

Wij serveren een Belgisch – Franse keuken. Dit met een dagelijkse aanvoer van verse vis en vlees uit de streek. Ook vegetariërs en kinderen vinden hier hun lievelingsgerecht.Naast de menukaart hebben we wisselende suggesties volgens het seizoen.

H.c.s.

Demerstraat 1 -3200Aarschot

Tavernes restaurants algemeen feesten aannemers zalen verhuur bedrijfsfeesten feest architect feesten coordinatie banketten organisatie restaurants franse keuken restaurants vlaamse keuken recepties organisatie tafelhouders productvoorstellingen person

Clean En Blink

Amerstraat 52 -3200Aarschot

Onze ervaren en enthousiaste schoonmakers staan in voor de schoonmaak van uw kantoor. Dit gaat van de klassieke schoonmaak tot de schoonmaak van een bijhorende keuken of het sanitair.

Delta - Vloer

Herseltsesteenweg 279 -3200Aarschot

Onze zaak werd in 1995 geopend. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment vloertegels voor binnen en buiten, wandtegels, keukentegels, natuursteen, parket en laminaat. Daarnaast vindt u bij ons ook alle benodigdheden voor het plaatsen en onderho

Coraco

Gaston Geenslaan 13 -3200Aarschot

Vragen over binnenschrijnwerk, buitenschrijnwerk of deuren? Een offerte voor een houten wandbekleding of gevelbekleding? Meer weten over de mogelijkheden voor houten trappen? Wij helpen u graag verder.