U zocht op: klanten isolatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Mattheeussen L.

Molenstraat 8 -2960Brecht

Mattheeussen L bvba is groot- en kleinhandelaar van alle ruwbouwmaterialen van de kelder tot het dak. Eigen productie van betonblokken, boordstenen en straatklinkers. Vrachtwagenkranen tot 25m om het U zo gemakkelijk mogelijk te maken op de werf.

Plastiek Van Wauwe

Oude Bosuilbaan 43 -2100Deurne (antwerpen)

Plastiek Van Wauwe, gevestigd te Deurne en Lubbeek, is reeds meer dan 50 jaar specialist in kunststof materialen voor bouw en industrie. Met een uitgebreid en continu vernieuwend productgamma bouwt Plastiek Van Wauwe aan een langdurig partnership...

Dakdepot

Glasstraat 47 -2170Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Adv-works

Heuvel 44 -2920Kalmthout

ADV-Works is gespecialiseerd in het afdichten van ondergrondse constructies en het injecteren van opstijgend vocht in muren. Tal van dichtingssystemen worden toegepast: cementgebonden en elastische dichtingslagen, alsook siloxaan en PU-injecties.

Dural Bouwgroep

Ledeganckkaai 1 -2000Antwerpen 1

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Tiryaki

Ijskelderstraat 38 -2660Hoboken (antwerpen)

Dakbedekkingsbedrijf Benny levert u als klant een goed staaltje vakmanschap in alle soorten dakwerken

Redwood Parket En Interieur

Zandweg 5 -2970Schilde

Bij REDWOOD is duurzaamheid troef.Ons doel is onze klanten tevreden te stellen en te houden en dit op een duurzame manier.

Roofcleaners

Dorp West 86 -2070Zwijndrecht

Roofcleaners Algemene dakwerken is een jong bedrijf met maar liefst 15 jaar ervaring in de bouw. Wij willen onze klanten zo goed als mogelijk helpen bij het realiseren van een waterdichte oplossing voor hun dak.

Ageres

Steenovenstraat 2a -2390Malle

Atn bekijkt een oplossing op een ergonomische, economische en technische manier die de klant of partner het beste uitkomt.

Facility Services Ks

Noorderlaan 133 -2030Antwerpen

Kwaliteit en een persoonlijke aanpak, voor elke klant. Daar willen we graag voor staan! Bij Facility Services KS krijgt elke klant een persoonlijke aanpak en een oplossing op maat van uw behoeften.

De Medts

Simon De Heuvellaan 8 -2110Wijnegem

Demedts Marine, gelegen langs de leie aan de yachthaven van Waregem, een bedrijf met jarenlange ervaring, gebaseerd op prijs-kwaliteit, hoogstaande en klantvriendelijke service.

Special Industrial Repair

Vosveld 21 -2110Wijnegem

Bij Special Industrial Repair of kortweg SIR te Zoersel in de Antwerpse Kempen, zo kan u hier terecht voor industriële en particuliere waterdichtingswerken en de plaatsing en herstellingen van privé zwembaden en openbare zwembaden.

Del Duca Interieur

Boechoutsesteenweg 38 -2150Borsbeek

DEL DUCA INTERIEUR levert en plaatst ook alle binnen- en buitenzonwering bij u thuis, gaande van rolgordijnen, reepgordijnen, screens, rolluiken, zonneschermen,… al dan niet geautomatiseerd. Dit alles perfect op maat en kleur naar wens van de klant.