U zocht op: kleding

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bakk Werkkledij

Waversesteenweg 120 -2500Lier

BAKK Werkkledij heeft zestig jaar ervaring op het vlak van bedrijfskledij. Op deze website krijgt u een overzicht van de mogelijkheden. In het atelier van BAKK, bij u op kantoor, telefonisch of via e-mail geven wij u graag alle verdere informatie.

Van Heurck

Schaarbroek 1 -2500Lier

Het confectiebedrijf Van Heurck NV, opgericht in 1920, staat vandaag in de sector nog steeds bekend om zijn kwaliteit en flexibiliteit.

Outfit

Mechelsesteenweg 198 -2500Lier

Bedrijfs- en reclamekleding, textielbedrukkingen, borduren, relatiegeschenken, beroepskleding, veiligheidskledij, PBM, horeca, medica, bouw, logistics, veiligheidsschoenen, safety, scholen en teams, events, promomaterialen, vlagge

Michielsens-sterckx

Zuid-australiëlaan 31-35 -2500Lier

MSworkwear is het huismerk van het bedrijf Michielsens-Sterckx nv. Michielsens-Sterckx nv is een Belgische fabrikant van beroepskleding, bedrijfskleding, uniformen en aanverwanten.Wij verkopen onze kleding zowel onder de naam “MSworkwear” als ...

Inka

Joseph Van Instraat 28 -2500Lier

Inka is reeds meer dan 20 jaar gespecialiseerd in verkoop van werk-, promotie- en imagokleding, gecombineerd aan persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM`s), gericht naar industrie en KMO.

Vedette Sport - Oud Huis Mertens

Lisperstraat 123 -2500Lier

Vedette Sport Vedette Sport Sla navigatie over Home Producten Winkelmandje Winkel Over ons Nieuws Nieuwsbrief Contact Hou je van sport? Extreme dingen doen? Dan ben je hier op de juiste plaats! Bekijk ons aanbod » Vedette Sport heeft alles in huis w

Cinco

Kesselsesteenweg 85 -2500Lier

Intimerg

Aarschotsesteenweg 118 -2500Koningshooikt

aannemingen energie - advies , isolatie - advies

Babbelo

Lintsesteenweg 83 -2500Lier

Fun-events

Stenenstap 13 -2500Lier

Fun-Events verzorgt en organiseert diverse feesten en evenementen, van kleine feestjes tot grote evenementen. Wens je gebruikt te maken van één van onze diensten of onze volledige service, geen probleem. Alles is mogelijk bij Fun-Events.

Doms - Van Den Bossche

Mallekotstraat 73 -2500Lier

Alle machines en gereedschappen Huis - Tuin - Bouw Vakmensen & Particulieren Motoculteur - Frees - Rotoreg Minigravers: van 1, 8 tot 7 ton Diamantgereedschap - Dammers - Trilplaat Ladders & rolsteigers - Compressor Verreikers - Heftrucks - Robot ...

Tom Nollekens

Industriestraat 3 -2500Koningshooikt

TOM NOLLEKENS NV is inderdaad een ervaren partner in verf en onderhoud, maar ook in service. Als specialist in verf en verfgereedschappen kan u bij ons terecht voor het meest aangepast materiaal.

Retdro

Lisperstraat 15 -2500Lier

Voor alle retouches en herstellingen aan kleding en textiel, ook voor de beste service voor je droogkuis en wasserij ben je hier op het goede adres. ZORGZAAM,STIPT, SNEL EN VAKKUNDIG!!!

Smoske

Beukheuvel 25 -2500Lier

't Smoske ovenverse broodjes warme snacks 't Smoske ovenverse broodjes warme snacks 't Smoske ovenverse broodjes warme snacks

Steyaert

Fruithoflaan 59 -2500Lier

Tī Pannenhuis

Antwerpsesteenweg 112 -2500Lier

Bytte

Hagenbroeksesteenweg 173 -2500Lier

Wij ontwerpen en produceren ramen, deuren, poorten en meer zowel in traditionele, rustieke en klassieke stijl als in een ultra modern en strak ontwerp.

Accountantskantoor Joris Avontroodt

Frederik Peltzerstraat 46 -2500Lier

accountantskantoor

Liz To Dirk

Sint-gummarusstraat 4 -2500Lier

liztodirk, garcon, zorra, mamuse Liz To Dirk liztodirk, garcon, zorra, mamuse, lier, mode

Aerts

Zuut 26 -2500Lier

Met de producten van Childwood kan u uw eigen complete babykamer creëren. Speciaal ontwikkeld om mee te groeien met uw kleine spruit doorheen zijn baby- en kinderjaren.

Van Der Kerken

Ondernemersstraat 3 -2500Lier

Yoga Elements

Mechelsesteenweg 4 -2500Lier

Bij YogaElements streven we naar een plek waar je jezelf terugvindt. Waar je bewust omgaat met lichaam en geest.Zo kun je je beter wapenen tegen stress, met een verhoogde vitaliteit en energie tot gevolg.Een ware boost voor je gezondheid!

Leen Bakker Belgie

Antwerpsestraat 36 -2500Lier

Bij Leen Bakker vindt u steeds wat u zoekt. Bent u om welke reden dan ook niet tevreden? Dan profiteert u steeds van onze uitgebreide garantie !

Scents By Cast Media Bvba

Vakenderveld 7 -2500Lier

Geurmarketing maakt deel uit van sensoriële marketing, een aangename geurverspreiding kan de klantbeleving en de merkbeleving optimaliseren.

Oker

Lookstraat 48 -2500Lier

Blycolin Laundry Maasmechelen

Plaslaar 38b -2500Lier

Complete linnenserviceWij leveren niet alleen mooie handdoeken, beddengoed en tafellinnen. Ons linnen is een dienst; dat iedere keer weer schoon, kreukvrij en compleet bij u wordt afgeleverd. En is het een keer veel drukker dan verwacht?