U zocht op: koelen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Frigomil

Driesstraat 160 -1861Meise

Frigomil is een bekende naam in de sector van het ontwerp en de uitvoering van winkelinterieurs, werkplaatsen en ruimten waar koeling op maat centraal staat.

Sarens Be

Autoweg 8 -1861Meise

We give you the possibility to rent a crane, trailer, or any other type of heavy lifting equipment, with or without operator, for long and short term duration. Sarens will take care of everything.

Savelo

Ossegemstraat 108 -1861Meise

Uitgekeken op uw badkamer? Gewoon even helemaal iets nieuws? Geen enkel probleem! Savelo uit Wolvertem kan u altijd helpen als het om de installatie van sanitair gaat

M.pop Clean

Neromstraat 155 -1861Meise

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf regio Brussel of kortom heel België?MP-Clean BVBA te Wolvertem heeft een uitgebreid aanbod aan schoonmaakdiensten en is tevens een glazenwasserij en diverse andere diensten.

Mockel

Meusegemstraat 19 -1861Wolvertem

De specialist in airco en verwarming voor uw wagen. De diensten die wij aanbieden voor wagens zijn: Het installeren en herstellen van verwarming, Het installeren en herstellen van de airco, Het installeren van koelkastkits.

Transport De Smedt Rene

Verbindingsweg 3 -1861Meise

Bij De Smedt bvba kunt u terecht voor brandstoffen, afbraakwerken en transport. Onze familiale onderneming staat altijd voor u klaar om u van dienst te zijn. Weet dat u als klant op de eerste plaats komt en altijd kunt rekenen op onze goede service.