U zocht op: koeling

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Everlam

Blokhuisstraat 47 -2800Mechelen

PVB-filmleverancier voor veiligheidsglas.

Multicalor Industries

Blarenberglaan 21 -2800Mechelen

Multicalor Welkom bij multicalor multicalor.be bestaat in twee talen. Indien U het Nederlands als standaardtaal wil instellen, klik dan op Nederlands. Deze pagina krijgt U eenmaal te zien. Bienvenue chez multicalor multicalor.be existe en deux langue

Airwave

Europalaan 16 -2800Mechelen

Biddle

Battelsesteenweg 455 B -2800Mechelen

Als internationale producent en leverancier van luchtgordijnen, luchtverwarmers, cassette units en ventilatorconvectoren biedt Biddle u hoogwaardig klimaatapparatuur en advies op maat. Kwaliteit, kennis en betrouwbaarheid staan bij ons op nummer één.

Munters Belgium

Oude Baan 3 -2800Mechelen

Als specialist voor ontvochtigingssystemen, ontwikkelen en produceren wij al 65 jaar voor onze klanten in Europa.

Rotero Belgium

Wayenborgstraat 10 -2800Mechelen

U bent bij Rotero aan het juiste adres voor verschillende oplossingen op het gebied van aandrijvingen en besturingen. Wij leveren voornamelijk aan machinebouwers en constructeurs met seriematige behoefte in België en Nederland.

Labis Koeltechniek

Maanstraat 8d -2800Mechelen

Labis Koeltechniek is gespecialiseerd in het plaatsen van koelcellen, vriescellen en isothermische constructies. De kracht van Labis Koeltechniek is het combineren van hoogwaardige producten met een excellente knowhow van onze montageteams.

Lnb Hersteldienst

Nattenhofstraat 107a -2800Mechelen

LNB bvba is gespecialiseerd in de plaatsing, herstelling en het onderhoud van zowel aircondtioning, koeling, ventilatie, warmtepompen, elektriciteitswerken als netwerkbekabeling. Wij voeren werken uit bij zowel particulieren, kmo`s, horeca als winkel