U zocht op: koeltechnieken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Maes Industries

Hemeldonk 1 -2200Herentals

Maes warmte en koeltechniek is uw specialist in airconditioning en warmtepompen. Wij zorgen voor levering, installatie en professionele afwerking. Ook kan u bij ons terecht voor zelfbouwpakketten voor verwarming, ventilatiesystemen, enz

Bns Technics

Gagelstraat 12 -2200Noorderwijk

Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf, gelegen in het hart van de Kempen, dat gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van airconditioning, warmtepompen en ventilatie

Technical Management & Holding

Diamantstraat (hrt) 3 -2200Herentals

Technigroup in Herentals (Antwerpen) is gespecialiseerd in industriële koeltechniek, airconditioning voor de industrie, EX-installaties, koudetechniek en koelmachines op maat.

Technigroup Nv

Diamantstraat -2200Herentals

Technigroup in Herentals (Antwerpen) is gespecialiseerd in industri?le koeltechniek, airconditioning voor de industrie, relatieve vochtigheidsbeheersing, EX-installaties, explosieveilige HVAC en speciale koelmachines op maat.

Entron Technics

Atealaan(hrt) 4d -2200Herentals

ENTRON TECHNICS NV is reeds 25 jaar actief op diverse vlakken; verwarming, airco, verluchting, ventilatie, perslucht en stroom.Ook het bouwen van elektrische borden maakt deel uit van onze activiteiten.

D & L Concepts

Saffierstraat(hrt) 5 -2200Herentals

D&L Concepts heeft een eigen werkwijze voor uw grootkeuken. Bij het begin van elk project bekijken we de bouwkundige mogelijkheden en haalbaarheid van de installatie.

Jntechnics

Kastanjelaan(hrt) 75 -2200Herentals

Flexible Automation Innovative Solutions

Vennen(hrt) 15 -2200Herentals

F.A.I.S. nv Automatisatie is een specialist op het vlak van automatisatie. Op zoek naar een betrouwbare partner? Dan heeft u die nu gevonden: F.A.I.S. nv automatisering. F.A.I.S Automatisatie - Automation

Daikin Ac

Welvaartstraat 14-1 -2200Herentals

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.