U zocht op: kraanverhuur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lifting

Onderzeel 4j -2920Kalmthout

Het bedrijf spitste zich in eerste instantie op de verhuur van roterende verreikers al dan niet met bemanning.

Bouwbedrijf Chappy

Bergen 91 -2370Arendonk

Voor al Uw bouwwerken, verbouwingen, sleutel op de deur. Bouwbedrijf Chappy bvba - Voor al Uw bouwwerken in de Kempen en daarbuiten. Bouwen, verbouwen, bouwonderneming, stenen, badkamer, veranda, stijl, Professioneel, Arendonk, Kempen, Chappy, Belgie

Demeestere

Vaartstraat(m) 4 -8552Zwevegem

In ons atelier maken we alle ramen, deuren en poorten volledig volgens de wensen van de klant, uiteraard rekening houdend met huidige eisen en normering op water en winddichtheid...

Atip

Bannerlaan 44 -2280Grobbendonk

Draai- en freeswerken, ook in combinatie met laswerken zowel voor stukwerk als kleine of grotere series.

Stijn Bisschop

's Gravenstraat 176 -9810Nazareth

Depannage Vercauteren En Zn

Vossekotstraat 1 -9100Sint-niklaas

Autobedrijf Vercauteren in Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen is gespecialiseerd in het takelen en bergen van de volgende auto, vrachtwagen, en autobussen.

Nachtergaele Kristof

Bedrijvenparkcoupure 6 -9700Oudenaarde

Grond- en afbraakwerken, Montage- en funderingswerken, verwerking van steen- en betonafval.

Anthony Cranes

Uitbreidingstraat 584 -2600Berchem (antwerpen)

Anthony Cranes is een jong en dynamisch kraanverhuurbedrijf uit Antwerpen.Onze firma is gespecialiseerd in de verhuur van mobiele telescoop-en torenkranen met machinist

Tieleman Verhuur

Weibroekdreef 46 -9880Aalter

Heeft u een telescoopkraan, hoogwerker, verreiker, rotoverreiker, schaarlift of heftruck nodig? Zoek niet verder! U bent op de juiste website.

Dakwerken Mariman

Oosteindestraat 52 -9160Lokeren

Dakwerken Mariman is een familiebedrijf dat reeds generaties lang actief is in de bouwsector. Kennis en ervaring werden van vader op zoon doorgegeven.

At-rent

Industriepark Rosteyne 19 -9060Zelzate

Welkom bij @-rent verhuur. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van allerlei gereedschappen en machines. Wij streven ernaar een zo groot mogelijke service te bieden aan onze klanten en dit 7/7.

Transport Van Egdom

Schoorstraat 40 -2220Heist-op-den-berg

Transportbedrijf Van Egdom: uw totaaloplossing voor logistiek en transport. Wij blinken uit in uitzonderlijk vervoer, nationaal en internationaal transport en kraanverhuur. In Belgi? en de buurlanden. En wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Megamax

Rue Zénobe Gramme Zn -7181Seneffe

Groep Heyrman

Doornpark(bev) 120 -9120Beveren

Heyrman – De Roeck specialiseert zich al bijna 75 jaar in efficiënte waterbouwwerken. Ook verhuur en verkoop van materialen.

All Moving Company

Rijkstraat 28 -9130Verrebroek

Tussen de verhuur auto`s die De Roeck Verhuur verhuurt, vindt u stadsauto`s, berlines en minibussen . Maar ook verhuur bestelwagens , meubelwagens, verhuur van vrachtwagens , bouwkranen en ladderliften worden te huur aangeboden.

Indaco Constructie

Bedrijvenpark ´coupure´ 6 -9700Oudenaarde

Montagebedrijf gespecialiseerd in de montage van industriële loodsen en landbouwgebouwen. Daarnaast hebben wij ook jarenlange ervaring in zowel afbraakwerken, funderingswerken als grondwerken.

Stefca Kraanservice

Satenrozen 24 -2550Kontich

STEFCA Kraanservice NV is een dienstverlenend bedrijf dat actief is in de kraansector met een grote expertise in bouwkranen. Het bedrijf specialiseert zich voornamelijk in de verhuur van torenkranen en snelmontagekranen.

Trading Michielsens

Bisschoppenhoflaan 275 -2100Deurne

Mammoet (belgium)

Knippegroen 1 -9042Gent

Mammoet - worldwide specialists in heavy lifting and transport

Sarens Be

Autoweg 8 -1861Meise

We give you the possibility to rent a crane, trailer, or any other type of heavy lifting equipment, with or without operator, for long and short term duration. Sarens will take care of everything.

Vandaele Machinery

Stationsstraat 128 -8780Oostrozebeke

Uw partner in grondverzetmachines en stroomaggregaten voor industrie, bouw en landbouw.Onze merken: JCB, Himoinsa, Avant, NC en Sobernheimer.24/7 service en continu klaar om u een advies op maat te bieden en efficiënter te laten werken.

De Kraanman

Van Meerstraetenlaan 15 -3120Tremelo

De Kraanman kan je helpen met allerhande kraanwerken, met als hoofdzaak het plaatsen van glas in ramen op bouwwerven.

Beton Du Bassin De L´escaut

Rue Du Coucou 47 -7640Antoing

Dufour, une équipe de professionnels à votre service Dufour recyclage, presse a balle, val-i-pac, manutention, transport, terrassement, dechet, demenagement, location, materiel, genie civil, transport, exceptionnel, nacelle, compacteur, bull, chargeu

Hijsco

Berthoutstraat 42 -2431Laakdal

Hijsco, sterk in compact hijswerk en kraanverhuur. Onze compactkraan, ook wel minihijskraan genoemd, is op kleine en moeilijk bereikbare locaties inzetbaar. Ze past door een normale loopdeur. Hierdoor kunnen we vele hijswerkzaamheden uitvoeren.

Jungling

Rue D´ans 168 -4000Liège

Jungling - Liège, Belgique - manutention, levage, location de grues et nacelles téléscopiques Bienvenue sur le site de Jungling s.a., entreprise de manutention, levage et de location de grues et nacelles téléscopiques. Welkom op de site van Jungling

H. Martlé En Zonen Vervoeronderneming B.v.b.a

Aalterseweg 74 -9910Aalter

Trendsettend in horizontale, verticale en exceptionele transportsolutions met daaraan gerelateerde montagewerken of interne (ver)plaatsing van machines en installaties.

Michielsens

Merksemsebaan 270 -2110Wijnegem

Michielsens staat voor verhuur van mobiele kranen, voor transport en voor industriële montage. Onze kracht zit in de samenwerking tussen deze drie disciplines, zowel bij enkelvoudige werkzaamheden als bij complexe projecten.

Thijs-containers

Oudenburgsesteenweg 118 -8400Oostende

Thijs: uw allround expert in kraanverhuur, containerverhuur, transport, tankreiniging en oude metalen (regio Oostende)

Vranckx

Leuvensesteenweg 287 -3070Kortenberg

deBeste.be bedrijvengids. De beste belgische bedrijven onder één dak, gemakelijk zoeken en vinden via de zoekmachine of via de categorieën. Franstalige versie www.lesmeilleurs.be U kunt ook zoeken in Frankrijk, Zwitserland, Monaco, Luxemburg en Congo

Bullswap

Slingerweg 62 -3600Genk

Hét online verhuur- & leaseplatform voor bouwmachines

Klaas Belgium

Industrieweg 34 -2880Bornem

Hoe hoog of hoe ver U ook wilt gaan, ETC heeft de oplossing voor U. Onze specialisten en het exclusieve KLAAS-gamma staat steeds voor U klaar om meer gewicht verder en hoger te verplaatsen.

Depannage De Groote

Rivierstraat 61 -9080Lochristi

Kraanverhuur, industriële verhuizingen, uitzonderlijk transport, depannage.

Kraanverhuur De Groote

Rivierstraat 61 -9080Lochristi

In de dagelijkse praktijk wordt u wellicht regelmatig geconfronteerd met wijzigingen in uw productielijn, waardoor bepaalde onderdelen vernieuwd, verplaatst of verwijderd moeten worden. Vaak vindt dit plaats in een volcontinu proc

Stroeckx Afbraakwerken

Tuinbouwstraat 10 -2160Wommelgem

Stroeckx Afbraakwerken nv uit Wommelgem provincie Antwerpen is een familiebedrijf met 30 jaar ervaring in het slopen van gebouwen, zowel bij particulieren als bij industrie met als specialiteit betonwerken binnen gebouwen.

Partner

Rue De La Vieille Espérance 30 -4100Seraing

PARTNER s.a. - Leader en location de grues sur chenilles Location, grue, grue sur chenilles, Demag, levage, montage, Belgique, Prtner

Montaco

Beverlosesteenweg 100 -3580Beringen

Montaco is gespecialiseerd in de verhuur van mobiele torenkranen van Spierings, kraanwagens, telescoopkranen, hoogwerkers, spinnen en zelfrijders.

Algemene Bouwonderneming Despierre Filip

Nijverheidsstraat 2 -8650Houthulst

ilip Despierre BVBA verhuurt naast betonmixers en vrachtwagens ook mobiele vouwkranen tot 40 meter.Sinds enkele jaren beschikken wij over 2 mobiele vouwkranen die snel en doeltreffend werken. Ze hebben een zeer korte opbouwtijd en zijn daarbij ...

Durjau Exploitation

Rue De La Vallée Rue De La Vallace -5190Jemeppe-sur-sambre

Gardec-v.j

Boomkorstraat 8 -8380Zeebrugge

Gardec uit Zeebrugge heeft sinds 2005 een vernieuwd kranenpark met telescopische kranen die eventueel voorzien zijn van een werkbak, stempelplaten, rijschotten en kruisstukken.

Fima Group

Kerkstraat(vra) 96 -9120Beveren

FIMA GROUP heeft de pasklare oplossing voor al uw hijswerken in heel Belgie aan zeer concurrentiele prijzen.Tevens zijn wij ook specialist in het verhuren van aluminium bouwkranen, met of zonder operator.

Mondia Wallonie

Avenue Georges-truffaut 60 -4020Liège

Hemberg-montage

Twaalfapostelenstraat 2 -9051Gent

Verhuur van Telescopische kranen, vrachtwagens en hoogtewerkers.Montagewerken - Staalstructuren - Wandbekleding - Industriële verhuizingen & onderhoudswerken.

Cebeko - Verhuur

Ringaertstraat 6 -8820Torhout

Verkoop-Verhuur-Service CEBEKO is officieel invoerder van minigraafmachines AMMANN-YANMAR – Verdeler van wielladers & verreikers KRAMER-ALLRAD, hoogwerkers & schaarliften JLG, heftrucks NISSAN, walsrollen HAMM, breek

Samoco

Vitshoekstraat 1 -2070Zwijndrecht

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Berger

Driemorgenstraat 5 -3950Bocholt

Aannemers industriecomplexen aannemers woningbouw aannemers utiliteitsbouw algemene industriebouw industriebouw prefab industriebouw aannemers benzinestations bedrijfsklare industriecomplex

Beernaert Gebroeders

Kleine Veldstraat(sta) 24 -8840Staden

kranenbeernaert.be geforward door vd.nt (www.vdnt.com)

Lecomte-fossion

Avenue De Criel(h) 19 -5370Havelange

Marien & Partners

Platte Lostraat 563 -3010Leuven

Topwerf

Wilsonweg 282 -2610Wilrijk

Wij bieden kraanassistentie bij de plaatsing van grote en zware lasten zoalsglas, betonnen regenputten, zware steunbalken, trappen, balkons, jacuzzi’s…Wij verhuren ook onze hulpmaterialen voor het plaatsen van glas.

De Kempen Verhuur

Baan Naar Bree 137 -3990Peer

De Kempen Verhuur is een niche-afdeling van DIF-RENT, samen zijn zij goed voor een verhuurvloot van een 400 tal trekkers, vrachtwagens, bestelwagens en specifieke “Waste sector” voertuigen.

Aertssen Kranen

Laageind 91 -2940Stabroek

Aertssen nv is een groep bedrijven die samen een onderneming van formaat vormen. de groep neemt een toonaangevende plaats in op het gebied van industriele bouwkunde, groot grondverzet, hijswerken en uitzonderlijk vervoer Aertssen

D.w. Construct

Schriekstraat 131 -2223Heist-op-den-berg

DW Construct is al meer dan 20 jaar dé referentie in steigerconstructies. Doorheen de jaren hebben we veel ervaring en kennis vergaard, de nodige opleidingen gevolgd en blijven we ons bijscholen

Haselaars E & J

Gaston Oomslaan 99 -3581Beverlo

Haselaars E&J is een bedrijf dat doet in verhuur,(de-) montage en herstellingen van bouwkranen (A, T en VK).Onze kranen zijn voorzien van een radiobesturing met toebehoren, een mortelbak, zelfbalancerende palettenhaak, veiligheidsketting van ...

Z - Rent

Bosstraat 13 -3830Wellen

Z-Rent staat garant voor een snelle levering over heel België van hoogwerkers, schaarliften, mini-hijskranen en andere machines uit ons aanbod.

Manutention Jean Boutique

Rue De Tertre(b) 48 -7331Saint-ghislain

Site officiel de jean-Boutique - Entreprise de levage professionnelle

Maes Elektro Nv

Boudewijnlaan 5 -2243Zandhoven

Maes is een totaaloplosser voor al uw hoogtewerken. Met meer dan 100 hoogwerkers op vrachtwagen en een ruime keuze zelfrijders, schaarliften en kranen bieden wij voor elk probleem de juiste oplossing !

Containers Dekuyper

Steenbakkerijstraat 7 -8450Bredene

Bij ons kan u terecht voor: de huur van afvalcontainers de huur van opslagcontainers (zgn. zeecontainers, wind- en waterdicht) levering van bouwmaterialen --> ook in Big Bags ! verwerking van afval op ons containerpark

Aertssen Group

Laageind 91 -2940Stabroek

Aertssen toont zijn kunnen met zijn uitgebreide machinepark. Dat telt meer dan 1.000 vrachtwagens, bulldozers, diepladers, dumpers en kranen. Dankzij onze eigen onderhoudsafdeling staan ze altijd paraat, welke klus u ook in petto heeft.

Sea And Car Motors

Nijverheidsweg 24 -9820Merelbeke

Nieuwe en tweedehands Hoogwerkers, telescopische liften en zuigwagens te koop of te huur bij Sea-Car Motors. Nieuw en tweedehands hoogwerker, hoogtewerkers en telescopische lift, zuigerbagger, zuigwagen voor verkoop en verhuur bij

Daghuyt En Zoon - Transport En Manutention

Bellestraat 216 -1790Affligem

Transport Daghuyt is de specialist op vlak van machinetransport. Wij streven dan ook naar een perfecte samenwerking tussen onze klanten en Transport Daghuyt

J.v.d.

Dikberd(hrt) 34 -2200Herentals

JVD te Herentals (Antwerpen) Gevelbekleding, metalen gevelbekleding , Metalen dakbekleding Dakbekleding, Kraanverhuur en Plaatbewerking.

Sisa

De Arend 10 -8210Loppem

SISA NV werd in 1964 opgericht en specialiseerde zich als producent en verdeler van hydraulische en pneumatische slangen, koppelingen en adapters.

Hydrauliek Morreels

Fayte 39 -9660Brakel

Hydrauliek Morreels N.V. uit Ronse is de servicepartner voor hydraulica.

De Ceuster & Co

Gerard Mercatorstraat 26 -3920Lommel

Bouwmachines De Ceuster nv verhuurt bouwkranen en bouwliften, hijslieren en toebehoren voor de bouwindustrie.

Noordzee Kranen En Transport

Ankerstraat 4 -8400Oostende

Noordzeekranen: Noordzee Kranen en Transport, Ankerstraat 4 8400 Oostende, tel 059/32 01 00, info@noordzeekranen.be Noordzeekranen :: Kranen :: kraanverhuur :: transport :: Oostende :: hoogtewerkers :: vorkliften :: yachting

Vapo Hydraulics

Industrielaan 8 -8890Moorslede

VAPO is een solide KMO en leverancier voor diverse industriële sectoren. Of het nu gaat om cilinderbouw, groepenbouw, componenten of oplossingen op maat, bij VAPO is men aan het juiste adres. Een zeer vlakke organisatiestructuur, een goede ...

Vandaele Rental

Ingelmunstersteenweg 190 -8780Oostrozebeke

Wij zijn verhuurder van professionele machines voor burgerlijke bouwkunde, industrie, tuinbouw, landbouw en energievoorziening. Zowel korte, middellange als lange termijn verhuur zijn mogelijk. We streven naar een park met recente of nieuwe ...

Colors Roomijs De Frietkar

Vosstraat 9 -2140Borgerhout (antwerpen)

Organiseert u een trouwfeest, verjaardagsfeest, babyborrel of personeelsfeest? Cr?merie Colors zorgt op al uw feesten voor een ludieke invulling van uw catering.

Timmers Montage En Constructie

Europark 1002 -3530Houthalen

Timmers Cranes and Steelworks ? TCS ? biedt een oplossing voor al uw staalstructuren, van enkele kilogrammen tot duizenden tonnen.Steeds volgens uw noden en uw budget.

De Brandt

Sint-ursmarusstraat (baa) 23 -9200Dendermonde

De Brandt NV gespecialiseerd in waterbouw, kraanverhuur, zandhandel en algemene bouwwerken

Metaalwerk Hancke

Hazewind 13 -8647Lo-reninge

Metaalwerk Hancke, Lo, uw betrouwbare partner voor uw industriebouw, metaalconstructies, kraanverhuur, toelevering, lassen. Metaalwerk Hancke, Lo, industriebouw, metaalconstructies, kraanverhuur, metaalwerk