U zocht op: kunststof

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vigotec

Schoonmansveld 52 -2870Puurs

Wij bundelen denk- en spierkracht bij ontwikkeling en verkoop van geavanceerde kunststof leidingsystemen. Onze oplossingen dienen in de bouw, industrie en openbare voorzieningen waar we het transport van drinkbaar water, afvalwater en gas verzekeren.

Coenen Plastics

Schoonmansveld 52 -2870Puurs

Wij voeren technische kunststofhalffabrikaten in. Die kopen we zelf rechtstreeks aan bij gespecialiseerde fabrikanten.

Beyers´ Plastics

Rijksweg 41 -2870Puurs-sint-amands

Beyers Plastics heeft een ruime ervaring in de extrusie en conversie van polyethyleenfolie in cleanroom 7-omgevingen.

Konstrukties W. Van Doorslaer

Koning Leopoldlaan 7b -2870Breendonk

wij fabriceren sinds 1977 ramen in kunststof en aluminium. Om kwalitatief een hoogstaand product te kunnen aanleveren beschikken wij over een uiterst gemoderniseerd machinepark.

Debo

Moerplas 144 -2870Puurs-sint-amands

Feryn Constructie

Koning Leopoldlaan 12 -2870Breendonk

Uw sectionale poort, voor uw woning of bedrijf, wordt met de grootste zorg geproduceerd en gemonteerd. Met de aankoop van uw Feryn poort kiest u resoluut voor Belgisch kwalitatief maatwerk.

Maes Homestyling

St.-katharinastraat 12 -2870Puurs

Emergo

Rijksweg 91 -2870Puurs-sint-amands

Emergo NL FR EMOTRADE !!NIEUW!! EMOTEC CONTACT VACATURE DYNAMISME - DIVERSIFICATIE - EXPANSIE De NV Emergo, opgericht in 1950, speelt reeds verschillende decennia in op de behoeften van de expanderende bouwsector. Zij heeft haar plaats veroverd op ve

Metaaldraaierij Moerenhout

Eikerlandstraat 64a -2870Puurs-sint-amands

Welkom op de site van Metaaldraaierij Moerenhout BVBA te Puurs. Al meer dan 40 jaar staan wij met ons gespecialiseerd team in voor alle soorten metaalbewerking, zowel in serie- als in stukwerk. Wij ontwerpen niet zelf maar voeren uw ideeën en ...

Peleman Industries

Rijksweg 7 -2870Puurs

Unibind is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verdelen van producten voor presentaties en voor bescherming van gedrukte documenten.