U zocht op: kunststof

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Jmc Company

Dellestraat 45 -3550Heusden-zolder

Voor de reiniging van onderdelen vervuild met verf, kunststof, rubber, aardolie, oliën en vetten en alle andere vervuilingen die (deels) organisch zijn, bieden we via de Thermo-Clean groep al meer dan 30 jaar een oplossing via regionale centra.

Belfort International

Dellestraat 33 -3550Heusden-zolder

Belfort International Belfort International

Allimex

Mijnwerkerslaan 33 -3550Heusden-zolder

Allimex is een maakbedrijf dat oplossingen biedt om de rentabiliteit van producten en processen te verbeteren. Dat kan gaan van een bestaand product of ontwerp tot een volledig nieuw functioneel product. 

Thermo-clean Heusden-zolder

Dellestraat 45 -3550Heusden-zolder

Voor het vakkundig verwijderen van verf, kunststof, rubber, voedingsrestanten, oliën en vetten enz. bent u hier aan het juiste adres

Lakkerij Vandereyt

Westlaan 268 -3550Heusden-zolder

Van ferro & non-ferro tot en met kunststoffen: bij Lakkerij Vandereyt kan u met al uw coatings terecht.Staal, aluminium, zink, inox, of koper. PVC, ABS, SMC, Polycarbonaat en nog veel meer.

Gepex

Mommestraat 99 -3550Heusden-zolder

GEPEX is actief in de watersector en is gevestigd te Hasselt (BELGIE).

Murat

Brugstraat 67 -3550Heusden-zolder

Daw Belgium

Koeltorenlaan 2 -3550Heusden-zolder

Missie - Caparol Belgium ziet het als haar doel te voorzien in de behoefte van klanten aan hoogwaardige verfproducten, bouwchemische producten en materialen voor gevelbepleistering en buitengevelisolatie.

Ipas

Meylandtlaan 186 -3550Heusden-zolder

WASTE REFINERY© is een industrieel en volledig gemechaniseerd NAT scheidingsproces voor gemengd stedelijk vast afval, voorgesorteerd of niet-voorgesorteerd.

Rezinal

Dellestraat 17 -3550Heusden-zolder

Rezinal nv behoort tot de wereldtop in zinkrecyclage. Met onze performant productieproces produceren we secundair zink van de hoogste kwaliteit en nevenproducten zoals fijne zinkassen en hardzink.

Cgers

Koeltorenlaan 16 -3550Heusden-zolder

Franic Polyester

Bovenstraat 39 -3550Heusden-zolder

Franic polyester uw specialist in de wereld van de composieten Mallenbouw, bekledingen, vormstukken voor kleine of grootte serie's uit polyester, poly beton, epoxy en aanverwanten. De wereld van industrie, design, carrosserie, zwembaden, enz.

Papier-mettler Belgium

Dellestraat 33 -3550Zolder

Papier-Mettler ist der dynamische Hersteller von Papier- und Kunststoffverpackungen in Europa. Papier Mettler Papier, Mettler, Papier-Mettler, Morbach, Verpackungen, Tragetaschen, Kunststoff, dynamisch, Tüten, Qualität,