U zocht op: landbouwmachines

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dekens Agri Technics

Dekkenstraat 89 -3800Zepperen

Op deze website vindt u ons aanbod aan machines en tractoren voor land- & tuinbouw en voor fruitteelt. Naast professionelen kunnen ook particulieren bij ons terecht voor de courante park- en tuingereedschappen.

Anné Mechanisatie

Oud Arenberg(kie) 57 -9130Beveren

Steeds een ruime voorraad aan tweedehands materiaal! Bezoek onze occasies voor een kleine impressie

Michel Stas

Wolfshaegen 114 -3040Huldenberg

Landbouwmachines Guedens M.

Meldertsebaan 114 -3560Lummen

In 1976 begon Maurice met zijn landbouwmechanisatiebedrijf in Meldert. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich voornamelijk tot de plaatselijke landbouwbedrijven en varkenshouderijen, maar snel groeide de zaak uit tot een gekend mechanisatiebedrijf

Maschio Gaspardo Benelux

Bergstraat 36 -3945Ham

De Groep Maschio Gaspardo:is een grote multinationale speler in de productie van land- en tuinbouwmachines met name voor grondbewerking, zaaien, behandeling van gewassen en het onderhoud van groene zones.

R. Nauwelaerts & Zoon

Muizenstraat 112 -1981Zemst

Welkom bij de firma Nauwelaerts. Als gespecialiseerde zaak in land-, park- en tuinbouwmachines, kunnen wij u wellicht het ruimste aanbod merken en types aanbieden uit de regio.

Servaes

Katelijnestraat 32 -2320Hoogstraten

Servaes bvba is sinds jaren een gekend dealer van Case-IH tractoren, Claas oogstmachines en Giant knikladers.Doorheen de jaren heeft de firma zich weten uitbreiden tot een vooruitstrevend en modern servicepunt voor landbouw, tuinbouw en industrie.

Verhoest Marc

Moorseelsesteenweg 163 -8800Roeselare

Alle landbouwmachines gemaakt op maat voor land- en tuinbouw.

Land- En Tuinbouwmachines Vercammen En Zonen

Misstraat 84 -2590Berlaar

Landbouwmachines groothandel landbouwgereedschap groothandel

S.a.schmetz

Rue De Verviers 65 -4841Welkenraedt

Kawasaki Motors Belgium - Motos, Motoren, Ninja, Jet Ski, ATV, MULE Nederlands Ga verder in het Nederlands FranAais Continuer en FranAais www.kawasaki-europe.com

Luyckx

Abdijlaan 33 -2960Brecht

Reeds tientallen jaren speelt de firma Luyckx in op een voortdurend veranderende marktsituatie, om steeds flexibel te kunnen blijven en een goede dienst na verkoop te blijven verzorgen.

Dewulf

Moorseelsesteenweg 20 -8800Roeselare

Dewulf is een topspeler op wereldschaal en full-liner in landbouwmachines voor de teelt van aardappelen en wortelgewassen.

Avr

Meensesteenweg 545 -8800Roeselare

AVR toonaangevend producent van landbouwmachines, gespecialiseerd in aardappels rooien. Het gamma bestaat hoofdzakelijk uit machines voor de aardappelteelt. Daarbij ligt de nadruk op pootbedbereiding, frezen, loofklappen & rooien van aardappels.

M. Vandenabeele

Kortrijkstraat 174 -8770Ingelmunster

Vandenabeele is een van de enkele toonaangevende bedrijven in België wat betreft het leveren van producten en diensten in de automotive, bouw en industriële sector.Onze producten en systemen dragen bij aan het creëren van comfortabele, propere ...

Van Steerteghem Gebroeders

Sint-niklaasstraat(sgw) 187a -9170Sint-gillis-waas

Van Steerteghem Gebroeders bvba Index Steyr, Lamborghini, Zetor, Merlo, Mustang, tractoren, wielladers, landbouwmachines, Van Steerteghem, Sint-Gillis-Waas, Waasland, Sint-Niklaas,

Agrimac

Marvijlestraat 53 -9690Kluisbergen

AGRIMAC NEDERLANDS FRANCAIS ENGLISH webdesign by PRO-VISIONskip intro

De Muynck En Zonen

Steenweg Op Deinze 59 -9880Aalter

De Firma is reeds 49 jaar gespecialiseerd in verkoop en herstelling van tractoren, land- en tuinbouwmachines, melk- en koelinstallaties. De firma heeft vestigingen te Deinze, Zwalm en Aalter. Demuynck voor tractoren, land- en tuinbouwmachines,

Van Haute Landbouwmachines

Zwaarveld 27 -9220Hamme (vl.)

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij ook garant voor een professionele en snelle herstelling.

Constructiewerken En Landbouwmachines Gebroeders Claeys En Zonen

Oude Kasteeldreef 1 -9990Maldegem

Gebr. Claeys & Zonen bvba is een onafhankelijk familiebedrijf. Het vlak organigram laat toe om snel en flexibel in te spelen op de marktbehoeften

Lauwers

Rekestraat(sta) 7 -8840Staden

Lauwers nv is een familiebedrijf, opgericht in 1970 door Marcel Lauwers dat zich in de loop der jaren gespecialiseerd heeft in het ontwerpen en bouwen van machines voor land- en tuinbouw, boomkwekerij en sierteelt

Quintyn

Hillesteenweg 63 -8750Wingene

Tweedehands tractoren  QUINTYN - WINGENE 051-65.54.79 DEUTZ DX4.31 MET FRONTLADER CASE-IH MX 150 CASE-IH 5150 PRO CASE-IH MX135 CASE-IH 845XL VALMET 8950 DEUTZ DX6.05 MASSEY FERG 3090 CASE-IH 1056XL MCCORMICK XTX200 DEMO Alle tractoren en materiaa

Cnh Belgium

Léon Claeysstraat 3 A -8210Zedelgem

CNH Industrial is een wereldleider in landbouw- en bouwmachines, vrachtwagens, bedrijfsvoertuigen, bussen en speciale voertuigen ontwerpt, produceert en verkoopt, naast een breed portfolio van aandrijflijntoepassingen

Braem

Handzaamse Nieuwstraat 7 -8610Handzame

Braem nv, een toonaangevend bedrijf in de vrachtwagensector, met een brede en complete waaier aan producten en diensten, tot over de landsgrenzen heen.

Huygebaert & Zoon

Brieversweg 65 -8340Moerkerke

BVBA Huygebaert bestaat reeds meer dan honderd jaar. Wij zorgen voor de verkoop, het onderhoud en de herstellingen van traktoren Deutz Fahr, Alsook voor alle machines die u nodig hebt voor de land- en tuinbouw.

Euro - Agri

Rue De Tirlemont 5 -4287Lincent

M-trac

Maarkendries 1 -9680Etikhove

Welkom bij M-Trac ! Als dealer van New Holland kunnen wij u de beste verkoopsvoorwaarden en service garanderen. U kan natuurlijk ook voor alle andere land- en tuinbouwmachines bij ons terecht voor verkoop en service.

Herssens-tollenaere

Pereboomsteenweg 47 -9180Moerbeke (waas)

Herssens - Tollenaere bvba landbouwmachines tweedehands te koop hekwerk metaalconstructies en smeedwerk machineverhuur verreikers en knikladers contact landbouwmachines tweedehands. Door onze goede contacten met fabrikanten en invoerders zoals Avant.

Luyckx José

Roeselarestraat 4 -8880Rollegem-kapelle

Reeds 52 jaar is Luyckx te Ledegem, regio Kortrijk - Roeselare uw specialist in land-, park- en tuinmachines, tuingereedschappen, gereedschappen, industrie producten en zoveel meer!

Van Sinay

Steenweg Asse(hn) 26 -1540Herne

Van Sinay is uw specialist als het aankomt op het kopen, verkopen en herstellen van land- en tuinbouwmachines.

Traktoren En Landbouwmachines Marcel Vercauteren

Tuinlaan 49 -9111Sint-niklaas

Wij zijn gespecialiseerd in:de verkoop en herstelling van land-en tuinbouwtractorenvan Renault, Claas en Lemken.Verkoop en herstelling van alle machines en hun toebehoren.

Cuyckens

Rue Roi Albert 1 A -4280Hannut

Les outils que la terre préfère ::: Cuyckens, les outils que la terre préfè: vente de matériels agricoles neufs et occasions::: matériel betteravier, tracteur, moissoneuse, moissoneuse-batteuse, betteravier, betteravière, bettravier, bettravière, mat

The Ponderosa

Emiel Clauslaan 90 -9800Astene

The PonderosaBestaat van 1956 - 2021 Dus 65 jaar

Wintmolders

Lichtenberglaan 2038 -3800Zepperen

Met goed geschoold personeel en een uitgebreid aanbod aan landbouwmachines van topmerken maken wij het leven van tuin- en landbouwers zoals u gemakkelijker.

Multinex

Louis Schmidtlaan 119 -1040Etterbeek

Sud Equipement

Rue Du Moulin Rue Du Moulin -6724Habay

Locaneuf

Chaussée D'arlon 86 -6600Bastogne

LOCANEUF - Centre de location machines et petits outillages SKIP INTRO new c Copyright 2003 LOCANEUF - E-mail: locaneuf@skynet.be Paramètres recommandés: de 800x600 à 1024x768 pixels Design and development by OPS

Jo Beau Products

Koningin Astridlaan 97 -8200Brugge

Als Belgische kwaliteitsontwerper en constructeur van professionele tuinmachines, wil Jo Beau® ernaar toe streven om producten op de markt te brengen die zich in `ergonomie`,`tijdswinst` en `onderhoudsvriendelijk` onderscheiden.

Alr Airconditioning

Industrieweg 63 -3583Paal

ALR nv, gespecialiseerd in plaatsing en verkoop van airconditioningsystemen voor personenwagens, heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring in deze zeer specifieke branche.

B&a-automation

Hinnenboomstraat 1 Ba -2320Hoogstraten

Stessens Landbouwmachines

Veldenstraat 14c -2470Retie

Bij Stessens Landbouwmachines.Een gekend dealer van Fendt landbouwtractoren.Al meer dan 30 jaar trachten wij onze klanten het beste van onszelf te geven en in de toekomst hopen we dit te evenarenAlvast bedankt voor het jarenlange vertrouwen.

Landbouwmachines Christian Bvba

Adolf Lootensstraat 33 -9031Drongen

Christian heeft jarenlange ervaring in alle herstellingen van alle landbouwmachines. Zowel mestkarren, beertonnen, ploeg, mais schudders, hakkers, bloembollen, landbouwmachines, transportwagens, transportbanden, tractoren Sam en Lamborghini.

Millon

Kleine Spekstraat 1 -3020Herent

Batraco

Bosstraat 29 -2260Westerlo

professioneel bedrijf dat een full-service pakket biedt voor landbouwmachines en grondverzetmachines, tuin & park en reinigingsmachines voor particulieren, bedrijven en de overheid.

Denis Diesel Services & Parts

Brechtsebaan 30-36 -2900Schoten

Wij leveren vakbekwaam personeel en kennis voor grote revisies van viertakt diesel scheepsmotoren, zowel ter plaatse als in onze volledig uitgeruste werkplaats dicht bij de haven van Antwerpen.

Huyghe Roland En Jan

Zonnebekestraat 50 -8920Langemark-poelkapelle

Ons bedrijf is gevestigd in Langemark en wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, constructie en aanpassingswerken van verschillende land- en tuinbouwmachines.

Van Haute Landbouwmachines

Kruibekestraat 87 -9150Bazel

Reeds meer dan 110 jaar is de naam VAN HAUTE een begrip in de landbouwwereld. Nog steeds wordt er toekomstgericht gewerkt en wordt er steeds uitgekeken en gewerkt naar mogelijke verbeteringen betreffende zichtbaarheid en service naar de klanten.

Cobelal

Aarschotsesteenweg 84 -3012Leuven

Specialist van machines voor het onderhoud van park & tuin. Landbouwmachines specialist.

Ets Joskin

Rue De Wergifosse 39 -4630Soumagne

JOSKIN SA fabricant de machines agricoles - Landmaschinen - Tonnes à Lisier - Bennes - Tondeuses

Allebosch

Hondsbergstraat(hf) 15 -1540Herne

BVBA Allebosch Agentschap DEUTZ - GILLES - CLAAS - KUHN - WEIDEMANN VAN HARTE WELKOM BIJ ALLEBOSCH AGRI Uw service center voor land- en tuinbouw Allebosch Agri BVBA Hondsbergstraat 15 - 1540 Herfelingen Tel: 054/56.60.25 - Fax: 054/56.83.93 info@alle

Hugo De Schutter

Broekstraat 21 -1880Ramsdonk

Bij Hugo De Schutter vindt u een divers gamma aan producten. Wij verkopen niet alleen bos-, tuin- en landbouwproducten,maar ook transport- en industriemachines zijn bij ons te verkrijgen. Uiteraard verkopen wij in onze winkel ook andere toebehoren.

Deman

´s Graventafelstraat 27 -8980Passendale

Deman nv is een familiebedrijf die zich specialiseerd op machines en oplossingen voor de landbouw, bouw en transportsector.

Retech

Lichtenberglaan 1001 -3800Aalst

Welkom bij Heusdens NV, al meer dan 30 jaar uw kniklader en wiellader specialist !!!

Devos Plaatbewerkingen

Ruddervoordestraat 30 -8750Wingene

Het machinepark werd en wordt stelselmatig uitgebreid met de meest performante hoogtechnologische machines om aan de steeds strenger wordende eisen van onze klanten te kunnen voldoen. Naast onze afdeling waar produkten voor de landbouwsector gemaakt

Bert Gillis

Kieldrechtsebaan 88a -9130Verrebroek

Bij ons kan je terecht voor zowel nieuwe als tweedehandsmachines dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij door onze jarenlange ervaring ook garant voor een professionele en snelle service bij herstelling.

Vibol

Meensesteenweg 245 -8870Izegem

Wij willen als familiaal bedrijf met ons team van enthousiaste specialistenduurzame coatings en oplossingen bieden aan elk van onze professionele klanten.

Marla

Nieuwe Weg 7 -2310Rijkevorsel

Verkoop en herstellingen van tractoren en landbouwmachines. Marla bvba Marla bvba Rijkevorsel Belgique Belgium België Belgien Proximedia Landbouw renault CLAAS tractor machine landouwwerktuigen ploeg maaier mestverspreiders rijkevorsel herstelling lo

Biosystems

Avenue Des Bouleaux 26 -1390Grez-doiceau

Deroo Sam

Beernemstraat 74 -8750Wingene

Werklift

Ijzerlei 19 -3970Leopoldsburg

Bosbouw Lebbe

Franklinstraat 132 -1000Brussel

Mac Queen

Tongersesteenweg 338 -3840Borgloon

Packo

Torhoutsesteenweg 166 -8210Zedelgem

Vandaag is het Packo NV : één bedrijf met 2 business units, namelijk Packo Agri en Packo Handling (link is external).

Doka

Handelsstraat 3 -1740Ternat

Doka biedt met zijn uitgebreide productportfolio voor elke bekistingsopdracht de passende oplossing. Onze bekistingssystemen en systeemcomponenten zijn ontwikkeld voor een hoge levensduur, maximale rentabiliteit en optimale arbeidsveiligheid.

Doneux-saint Gerard

Rue De Maison Rue De Maison -5640Mettet

Bienvenue sur le site des établissements Doneux New-Holland. Vente de tracteurs agricole, moisonneuses-batteuses, presse et téléscopique,... neuf ou occasion. Bienvenue sur le site des entreprises Doneux

Genin Agricole

Chaussée De Charleroi 100 -5070Fosses-la-ville

Technea

Grijpenlaan 29 -3300Tienen

Agrinix

Rue Du Bois 44 -4840Welkenraedt