U zocht op: leasing

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Degrocon

Rozendaalstraat 111 -8900Sint-jan

Degrocon is een dochterbedrijf van Degro in Ieper. Met containerverhuur en -transport als core business.

Ghelamco Invest

Zwaanhofweg 10 -8900Ieper

Ghelamco is een internationale projectontwikkelaar en investeerder.

Cabka Belgium

Rozendaalstraat 117 -8900Ieper

Containerverhuring Terga

Bargiestraat 26 -8900Ieper

Totaal afvalbeheer: van afvalophaling over sorteren tot verwerkingTerga staat in voor het verhuren van containers en is erkend Val-I-Pac operator.

Friegel

Zonnebeekseweg 66 -8900Ieper

Friegel is een jong bedrijf die is opgericht na een ervaring van meer dan 20 jaar in de sector. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van allerhande koeltechnieken.

E.m.g.

Diksmuidestraat 99 -8900Ieper

Degels-metal

Jaagpad 4 -8900Ieper

Degels Metal , ieper, recyclage, metaalhandel, ijzer, lood, inox, staal, batterijen, zing, accu, schroot, oudijzerhandelaar, leurder, ferro en non ferro, containderdienst

Mediatopper

Arsenaalstraat 50 -8900Ieper

Cc-cars

Bargiestraat 23 -8900Ieper

I.md-company

Augustijnenstraat 70 -8900Ieper

Majestik

Sint-krispijnstraat 11 -8900Ieper

Events organiseren, standen bouwen en exclusief feestmeubilair verhuren… We are the life of the party!

D - Case

Paddevijverstraat 67 -8900Ieper

Al vele jaren is Dcase een vaste partner op de markt voor het ontwerpen en produceren van flightcases, easycases en freeswerk op maat.

Compu Ieper

Poperingseweg 27-29 -8900Ieper

Ucast

Steendam 7 -8900Ieper

UCast is een jong en innovatief multimedia integratiebedrijf met een sterke focus op TV verdeling en Digital Signage

Media Service

Stationsstraat 19 -8900Ieper

FOTO DE WITTE IEPER Digitale en Analoge Fotografie Video Compact Nikon Analoog Digitaal Reflex Printer Kurt De Witte Ieper België West-Vlaanderen Accessoires Fuji Fujifilm Sony Pentax Minolta HP Epson Canon Metz Henzo Ilford Agfa Kodak Fujiprint onli

Forrez International

Sint-krispijnstraat 2 -8900Ieper

Dankzij een persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring en een gemotiveerd team engageert Forrez zich om de beste oplossingen te bieden voor elke klant.

Pype Interieur-exterieur

Waterpoortstraat 3 -8900Ieper

Welkom bij Pype, interieur en exterieur uit Ieper, uw partner voor alle interieurinrichtingen en algemene schrijnwerken. Pype Interieur maakt uw dromen waar en geeft vorm aan uw ideeën of ze nu innoverend of klassiek, huiselijk of strak modern zijn.

Crobit

Wagenmakerijstraat 3 -8900Ieper

A@s.com

Rijselseweg 28 -8900Ieper

gsi informatix computers telecom mobistar telenet hp ieper ypres internet it informatica tft flatscreen scherm muis klavier monitor gsi informatix | computers informatix telecom | ieper

Dy-ma Line

Dikkebusseweg 405 -8900Ieper

Dymaline is een familiebedrijf dat geleid wordt door broers en zaakvoerders Justin en Livin, die beiden over meer dan 15 jaar ervaring beschikken in het uitvoeren van algemene schilder- en behangwerken.

Interieur Pierco

Kleine Pennestraat 30 -8900Ieper

Profon

Geelgorslaan 7 -8900Ieper

Deman Carrosserie

Dehemlaan 14 -8900Ieper

Demancarrosserie.be, Hersteld. Met glans. Carrosserie Deman - Hersteld. Met glans. Deman, demancarrosserie, deman carrosserie, carrosseriedeman, herstellingen, ongeval, carrosserie specialist, autoschadebedrijf, demontage, richten, plaatbewerking, sp

Zakenkantoor Steyaert

Haiglaan 42 -8900Ieper

Ons kantoor is reeds meer dan 30 jaar actief in verzekeringen waarbij wij uitgegroeid zijn tot een toonaangevende verzekeringsmakelaar in de regio.

Borval.tec

Rozendaalstraat 17 -8900Ieper

R.t.s.

Paddevijverstraat 56a -8900Ieper

RTS Ieper, totaaloplossingen voor videobewakingssystemen, radiocommunicatie en draadloze voice-video & data-communicatie via straalverbindingen.

Lechat Machines V.d.r.

Paddevijverstraat 64 -8900Ieper

Verhuurt en verkoopt bijna alles voorbouw, industrie, tuin en doe-het-zelfHITACHI - KONGSKILDE - SOLIDE-WACKER - KUBOTA - SGB - CROWNPannenlift, bouwlift, hoogwerkersBreekhamers, trilplaten, stroomgroepen ...

Adict

Oude Houtmarktstraat 8 -8900Ieper

Pluviem

Rijselstraat 74 -8900Ieper

Pc Planet

Stationsstraat 63 -8900Ieper

Pc Planet BVBA is een alom geprezen computerwinkel uit Ieper, gekend voor zijn verkoop van pc's met originele boxed Intel processors en boxed Intel moederborden PC Planet BVBA Hard- en Software

Allegaert D.k.w.

Rijselstraat 23 -8900Ieper

\__ De Kleine Winst __/ Mannenmode en ceremonie \ Ieper | Reserveer | Ligging | Contacteer ons | De Kleine Winst is dé referentie voor mannenmode en ceremoniekledij in Zuid-West-Vlaanderen. ¬ Professioneel en persoonlijk advies ¬ Perfecte afwerking i

Toppio

Menenstraat 32 -8900Ieper

Grosco

Grote Markt 21 -8900Ieper

De Vivaldi ligt centraal temidden de Grote Markt van Ieper, de Vredesstad, en schenkt je een uniek zicht op de Ieperse Lakenhallen. Ons restaurant - tea-room is op loopafstand van alle belangrijke attracties en bezienswaardigheden. Het is een ideale

Deltran

Oostkaai 4 -8900Ieper

Sinds de overname van Cibus door Leievoeders eind 2018 vormen deze bedrijven een succesvolle tandem met een duidelijke missie: het produceren en leveren van kwaliteitsvolle voeders, gekoppeld aan een klantgerichte service.

Transics Belux

Ter Waarde 91 -8900Ieper

Transics werd in 1991 opgericht als R&D-afdeling van een softwarehuis actief in de ontwikkeling van software voor transportbedrijven. De eerste 5 jaar beperkten de activiteiten van Transics zich tot de lokale (Belgische) markt, nu ook internationaal.

Ccv Belgium

Ter Waarde 48 -8900Ieper

CCV richt zich met haar kernactiviteiten op het Europese elektronische betalingsverkeer. Met ondernemingen in België, Duitsland en Zwitserland is CCV een internationaal opererende onderneming.

Zakenkantoor Van Slembrouck

Dikkebusseweg 146 -8900Ieper

Van Slembrouck Bank & Advies is een familiale onderneming gespecialiseerd in bankzaken alsook algemene verzekeringen.

E-bo Corporate Services

Ter Waarde 60 -8900Ieper

e-BO Enterprises ontwikkelt beveiligde platformen voor de distributie van content en levert daarbij diensten voor het beheer van netwerken, cloud computing en infrastructuurbeheer.

Transics International

Ter Waarde 91 -8900Ieper

Transics is een gepassioneerd, internationaal team van experten in telematica voor de transport- en logistieke sector. We denken en opereren groot: vandaag vinden onze oplossingen hun weg naar talloze Europese transporteurs.

Puriso

Paddevijverstraat 65 -8900Ieper

Wij maken ieder gebouw gezond en energiebesparend! Privéwoningen, appartementen, bedrijfs- en openbare gebouwen.Wilt u persoonlijk geholpen worden door iemand met ervaring en know-how? Dan bent u bij PURISO aan het juiste adres.

Nima

Pilkemseweg 125 -8900Ieper

Nimarent, een Belgisch verhuurbedrijf opgericht in 1992, is ondertussen uitgegroeid tot één van de belangrijkste partners voor het organizeren van feesten, evenementen en het verhuren op langere termijn, dit zowel in België als in Frankrijk.

Wasserij Cailliau

Rozendaalstraat 117 -8900Ieper

wasserij sint-anna is gespecialiseerd in het onderhoud (wassen) van horeca en persoonsgebonden rusthuis linnen in west-vlaanderen., Poperinge Wasserij Sint-Anna Ieper (west-vlaanderen)

Crayon

Diksmuidseweg 57 -8900Ieper

het bedenken en vormgeven van drukwerk en interieur °°° Crayon projects vormgeving,grafisch,grafische vormgeving,reclame,interieur,horeca,winkel,showroom, Reklame vormgeving, Interieur vormgeving, Horeca inrichting, Winkel inrichting, Showroom inrich

Marubi

Grote Markt 14 -8900Ieper

Verbiese

Poperingseweg 125 -8900Ieper

Eurotyre is het grootste Europese netwerk van zelfstandigebandenadviseurs. Wij garanderen dat particulieren enondernemingen een perfecte service.Dankzij de meer dan 800 verkooppunten in zeven Europeselanden - waarvan 61 in België.