U zocht op: leverancier bouwmaterialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aco Passavant

Preenakker 8 -1785Merchtem

ACO is uw professional voor uw afwateringssysteem en afscheidingstechniek. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende 3 categorieën:-Woning, terras en oprit-Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen-Buitenomgeving,wegenbouw en publieke parkings

Marcel Piessens & Zonen

Nijverheidsstraat 6 -1840Londerzeel

Piessens Website Piessens Transport Uw partners in transport Piessens Jet Deze site is bedoeld voor de stationshouders van Jet die bevoorraad worden door Transport Piessens.

Brico Belgium

Alfons Gossetlaan 46 -1702Dilbeek

Brico is de onmisbare partner van allepersonen die inrichtingsprojectenhebben voor hun woning of tuin.Brico, dat zijn meer dan 50.000referenties in verf, houtbehandeling,behangpapier, vensterdecoratie, deur-krukken, opberging, verwarming ...

Boud

Beekstraat 112 -2830Willebroek

De intense samenwerking zorgt ervoor dat het vakmanschap en de beroepsfierheid worden overgedragen, maar dat ook nieuwe technieken en materialen worden geïntegreerd in de dagelijkse bouwpraktijk.

Van De Velde Beton

Schaapheuzel 2 -1745Mazenzele

De firma Van de Velde Beton verdeelt een uitgebreid gamma betonartikelen. Alle soorten klinkers, van kasseiklinkers tot gewone straatklinkers, Benor betondallen, boordstenen, palissaden, watergreppels, allerlei soorten afsluitingspalen en afsluiting.

Finres Group

Jozef Van Hovestraat 35 -1950Kraainem

FINRES, uw specialist in kunstharsen (epoxy, polyester, polyurethaan, silicone)en andere samengestelde producten

Goldstar

Groenstraat 237 -1030Schaarbeek

Afgro

Terlinden 131 -1785Merchtem

Brico Plan-it

Steenweg Op Zellik 65 -1082Sint-agatha-berchem