U zocht op: leverancier bouwmaterialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fillco

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

Bouwbedrijf Aerts Stefan

Impulsstraat 18 -2220Heist-op-den-berg

Bouwmaterialen Mattijs

Knotwilgenweg 31 -2220Heist-op-den-berg

De firma Mattijs uit Heist op den Berg is de leverancier voor ruwbouwmaterialen, vloeren, sierbestrating en nog veel meer.

Van Kerckhoven Draadhandel

Vogelroedestraat 27 -2220Heist-op-den-berg

Van Kerckhoven is een familiebedrijf met een uitgebreide keuze aan afsluitingen,tuinpoorten, industriële en sierpoorten alsook weide-afrasteringen en alle toebehoren.

Almo I.v.b.

Oude Mechelbaan 12 -2220Heist-op-den-berg

Onze firma verkoopt en installeert garagepoorten, automatisaties en metalen deuren. Tevens zorgen wij voor het onderhoud en nazicht van deze producten.

Heylen-bouw & Heylen Real Estate

Industriepark 17 -2220Heist-op-den-berg

Al snel groeide de onderneming uit tot een succesvol bedrijf gespecialiseerd in woonklaar bouwen en renovatie dat alle activiteiten in eigen beheer uitvoert zoals metselwerken, dakwerken, sanitair, vloer- en tegelwerken, schrijnwerkerij.

Wyns Nv

Impulsstraat 12 -2220Heist-op-den-berg

De firma Wyns nv uit Heist-op-den-Berg is de specialist op het gebied van verpakkingsmaterialen voor de industrie.

Van Dijck

Herentalsesteenweg 85 -2220Heist-op-den-berg

Amk Steigerbouw

Impulsstraat 18 -2220Heist-op-den-berg

AMK STEIGERBOUW is een modern bedrijf dat zich gedurende de 15 jaar van haar bestaangespecialiseerd heeft in het monteren, demonteren en verhuren van alle mogelijke steigers in de bouwsector.

Peter Deckers

Industriepark 4 -2220Heist-op-den-berg

Wilt u uw bedrijf op smaak brengen? Wij helpen u graag geduren- de het hele proces.We begeleiden en adviseren u in de keuze van kleuren, technieken en materialen en stemmen onze voorstellen met u af.

Stacubo

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

CB Construct beschikt als bouwbedrijf over meer dan dertig jaar ervaring in de nieuwbouw en renovatie van woningen en appartementen. Met 25 eigen vakmensen staan we uitermate sterk in traditionele metselwerken. Pionier voor Staalskeletbouw.

Paint-xtra

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

Professionele vergroothandel en groothandel voor de stucadoor.

Monolith Technologies

Hulshoutsesteenweg 35 -2220Heist-op-den-berg

Monolith Technologies is een dynamisch elektrotechnisch installatiebedrijf dat het begrip `klantenservice` nog hoog in hetvaandel draagt. Bij ons kan u dan ook terecht voor de perfecte afwerking van al uw elektro-projecten, klein of groot.

Façabelle

Industriepark 20 -2220Heist-op-den-berg

Dé leverancier voor professionele pleisteraars,gevelspecialisten én vochtbestrijders

Innovatis

Hollandstraat 77 -2220Heist-op-den-berg

U kan bij ons schildersbedrijf te Heist-op-den-Berg terecht voor alle binnen- en buitenschilderwerken en decoratieve schildertechnieken. Behangen, vloerbekleding, raamdecoratie, digitale interieur prints, enz.

Transport Van Egdom

Schoorstraat 40 -2220Heist-op-den-berg

Transportbedrijf Van Egdom: uw totaaloplossing voor logistiek en transport. Wij blinken uit in uitzonderlijk vervoer, nationaal en internationaal transport en kraanverhuur. In Belgi? en de buurlanden. En wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.