U zocht op: leverancier gereedschappen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Asi Datamyte International

Hendrik Van Veldekesingel 150 -3500Hasselt

Elpo - Cuisinex G.h.g.

Bedrijfsstraat 18 -3500Hasselt

Professional Kitchen Machinery & Equipment, plaatsing van keukens, aanbod op maat .:: Elpo Cuisinex::. grootkeuken, horeca, elpo, cuisinex, industriële keuken

Visys

Kiewitstraat 242 -3500Sint-lambrechts-herk

Visys is a leading provider of high-end digital sensor-based optical sorters to the global food processing and waste recycling industry.

Dexis Belgium

Voogdijstraat 33 -3500Hasselt

Imes. Wij bezorgen u alle MRO-artikelen om uw onderneming te laten draaien: aandrijvingen en tecxhniszche producten, gereedschappen en productenn voor veiligheid, hygiëne en milieu. 150.000 industriële artikelen, permanent in stock.

Galvatronic

Detmoldlaan 16 -3500Hasselt

Leverancier van Machines, Software en Producten voor de Galvano Industrie, Poederlakkerijen en Harderijen.Laagdiktemeters, Meetapparatuur, Planning Software, Gelijkrichters, Trommels en Opreksystemen, Ultrasoon reiniging, Chemis

Yucro

Alverbergstraat 69 -3500Hasselt

bedrijfsfeesten , seminaries , bedrijfsevents

Electric Power Tools.

Padenstraat 1 -3500Hasselt

Mark & Els vormen samen de 2de generatie van dit familiebedrijf.Reeds meer dan 35 jaar zijn wij een lokale winkel en leggen we de nadruk op een persoonlijke service.

Bouwmachines G. Snijers

Notelarenstraat 23 -3500Hasselt

BOUWMACHINES SNIJERS is een Familiebedrijf met bijna 60 jaar ervaring wat we vooral doen is service aan de meeste snelmontagekranen zo hebben we talrijke referenties in de Benelux.

Party Constructions

Zonhovenstraat 83 -3500Hasselt

Party Constructions is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in podium, tribune- en tentenverhuur

Limburg Cleaning Company

Kolonel Dusartplein 35 -3500Hasselt

Limburg Cleaning Company BVBA is een professioneel schoonmaakbedrijf. Wij staan garant voor een schoonmaakconcept op maat, een vlekkeloze service, kwaliteit en flexibiliteit

Elpo Cuisinex Wholesale

Bedrijfsstraat 18-1 -3500Hasselt

Elpo Cuisinex heeft een gigantisch aanbod aan horecabenodigdheden. Wij zijn al meer dan 40 jaar actief in de horecasector. In die tijd groeide ons bedrijf uit tot een van de belangrijkste leveranciers in de hele Benelux. Wij maken ons dan ook ...

Mertens Faema

Luikersteenweg 365 -3500Hasselt

Verdeler van espresso machines Faema, grootkeukens Angelo Po en een groot gamma andere horeca toestellen.Opgericht in april 1974, is de NV Mertens Faema uitgegroeid tot één van de grote toeleveringsbedrijven van horeca-apparatuur in de regio.

Verf Met Advies Diest

Genkersteenweg 74 -3500Hasselt

Op die manier groeit in de jaren ’90 deze service uit tot kleur- en technisch advies aan huis. Begin 2000 doet de volgende generatie zijn intrede in het bedrijf en zorgt zoals in vele firma’s voor een instroom van nieuwe ideen .

Klium

Ekkelgaarden 26 -3500Hasselt

Klium verkoopt een breed gamma handgereedschap en meetgereedschap voor de professionele vakman. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn vanzelfsprekend bij merken zoals Facom, Gedore, Bahco en Mitutoyo.

Level 4

Kempische Kaai 7 -3500Hasselt

Insurio

Fruitmarkt 8 -3500Hasselt

Watertechniek Teunissen

Kiewitstraat 165 -3500Hasselt

Voor bijna elk watertechnisch probleem levert Watertechniek Teunissen een gepaste oplossing op maat van de klant.

Festarent Hasselt

Voogdijstraat 29 -3500Hasselt

Doorheen de jaren heeft ons Festarent-team al heel wat feesten ondersteund. Van gezellige dinertjes voor twee personen tot events voor 20.000 gasten.

Sanders & Stassen

Veldstraat 99 -3500Hasselt

PVS distributor and manufacturer of professional audio equipment, PVS 4you ! PVS distributor and manufacturer of professional audio equipment PVS distributor and manufacturer of professional audio equipment,PVS, AUDAC, Inter-M, Audac, Caymon Professi

A.e.w.

Diepenbekerweg 11 -3500Hasselt

Elektriciteit, verlichting of onderhoud?Wij laten u het licht zien.