U zocht op: leveranciers bedrijfsevenementen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Perfect Plus

Ottergemsesteenweg-zuid 808 -9000Gent

De voordelen van een teambuildingevent of bedrijfsfeest, incentive of een personeelsfeest of -uitstap zijn duidelijk. Het brengt de mensen van het bedrijf dichter bij elkaar en zorgt op die manier voor een hechtere samenwerking.

Benelux Rederij

Recollettenlei 32 -9000Gent

U zoekt een seminarieruimte, maar verlangt iets origineels? U wilt graag ongestoord vergaderen met uw gezelschap? Hebt u al eens een boot overwogen?

Publiganda

Ottergemsesteenweg-zuid 717 -9000Gent

Publiganda nv, gevestigd in Gent heeft in de sector van standenbouwers een toonaangevende naam verworven. Reeds meer dan 60 jaar ontwerpen en bouwen wij standen op beurzen in binnen- en buitenland.

White Rabbit

Bagattenstraat 176 -9000Gent

Bij White Rabbit zijn we experts in alles wat gevierd of gecommuniceerd moet worden. Wat voor evenement u ook voor ogen heeft, bij White Rabbit bent u aan het juiste adres

Astria Promo Gifts

Lange Violettestraat 285 -9000Gent

Wij bieden u een ruime keuze uit textiel en relatiegeschenken van de meest bekende merken of speciaal op maat gemaakt.

The Zone

Voskenslaan 135 -9000Gent

THE ZONE EVENTS verzorgt reeds jaren al uw bedrijfsevenementen van groot tot klein, van walking dinner tot alle mogelijke buffetten en banketten.

Kinepolis Group Belgium

Moutstraat 132 - 146 -9000Gent

Kinepolis biedt heel wat mogelijkheden aan bedrijven. Ontdek hier het ruime aanbod van Kinepolis – the place to be, to see en to be seen!

Domila

Schipperskaai 31 -9000Gent

Idoneo

Kwartelstraat 2 -9000Gent

We maken er een onvergetelijk evenement van!Organisatie, concept, catering, drukwerk, promotie, onthaal, logistiek, veiligheid, techniek en nazorg? deze puzzelstukken passen we professioneel in elkaar.

Gent Icc - Sorest B

Familie Van Rysselberghedreef 2 -9000Gent

De 21 meeting rooms, 2 exhibition ruimtes, de Banketzaal, de partyruimte Casinozaal, het restaurant Café Cité én het 3-zetel concept Auditorium beslaan in het totaal 12.363m² aan bruikbare oppervlakte.

Monkeymonkey

Wiedauwkaai 23 -9000Gent

CaseCompany, opgericht in 2012, is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de productie van smartphonehoesjes en accessoires. Begonnen in België maar ondertussen al wereldwijd actief. Elke dag werken we hard om een uitgebreide col

Soul.quest

Zandpoortstraat 31 -9000Gent

Soul.Quest biedt een totaalconcept aanvoor uw Bedrijfsevenement-modeshows-party´s-personeelsfeesten-retail &conceptontwikkeling-ontwikkeling vanbeursstanden-Ons doel is om een fris &verrassend concept voor u

Foto Atelier De Rammelaere

Olifantstraat 18 -9000Gent

Foto-Atelier De Rammelaere is uw professionele partner in digitale fotografie voor industriële reportages, architecturale sfeeropnames en productfotografie op locatie in binnen- en buitenland en in eigen studio.

Kinepolis Gent

Ter Platen 12 -9000Gent

Kinepolis biedt heel wat mogelijkheden aan bedrijven. Ontdek hier het ruime aanbod van Kinepolis – the place to be, to see en to be seen!

Benelux-catering

Recollettenlei 32 -9000Gent

Zoekt u eens iets anders voor uw personeelsfeest, productpresentatie, bedrijfsevent of seminarie? De combinatie van een zakelijke aangelegenheid met daaraan gekoppeld een ontspannende boottocht om verder te netwerken is ideaal aan boord van een schip

Scelta Mobility

Hubert FrÈre-orbanlaan 91 -9000Gent

Scelta Mobility is een mobiliteitsbureau met een brede waaier aan diensten voor bedrijven, overheden en recreatieve bestemmingen.

Jour De Faate

Gustaaf Callierlaan 233 -9000Gent

Bent u op zoek naar een traiteur die een kleine groep van pakweg 20 mensen culinair verwent? Bent u een zaakvoerder van een groot bedrijf die een perfecte cateringservice verwacht voor 250 werknemers of zakenrelaties?

Clockwork

Ottergemsesteenweg-zuid 808 -9000Gent

We zijn meer dan een eventbureau. We bedenken en organiseren tastbare ontmoetingen die zorgen voor echte merksensaties. We brengen partnerships naar het hoogste niveau en streven ernaar om gewone dingen ongewoon goed doen.

Cocteau

Jan Palfijnstraat 17 -9000Gent

Feesten aannemers zalen verhuur bedrijfsfeesten auditoriums verhuur conferentiezalen verhuur feestzalen verhuur vergaderzalen feest architect feesten coordinatie banketten organisatie recepties organisatie tafelhouders productvoorstellingen personeelsfe

Stigur

Sassevaartstraat 46 -9000Gent

De Lage Vuurse

Motorstraat 115 -9000Gent

p de rand van Gent grenzend aan Oostakker, situeert zich onze feestzaal De Lage Vuurse. In een onverwachte oase van groen, kunt u terecht voor al uw feesten.Zowel voor privé feesten zoals huwelijksfeesten, jubilea, communies,… als voor zakelijke ...

Maison Rouge

Blekerijstraat 11 -9000Gent

Een prachtige locatie, culinaire hapjes en enthousiaste gasten, allemaal factoren die ervoor zorgen dat uw evenement top is. Maar zonder ervaren en professioneel personeel is het niet perfect. Wij zorgen voor die perfectie!

Matuvu

Dendermondsesteenweg 48a -9000Gent

Trendwolves

Sassevaartstraat 46 -9000Gent

Sybren

Iepenstraat 102 -9000Gent

Eightyone

Apostelhuizen 99/0001 -9000Gent

Ajuinlei1

Ajuinlei 1 -9000Gent

Werken en vergaderen op een toplocatieAjuinlei1 huist in een prachtig gerenoveerd pand. De ideale plek om te werken, contacten te leggen, klanten te ontvangen of een zakelijke vergadering te organiseren. Privé kantoren en co-working places.

Intrasite

Charles De Kerchovelaan 83 -9000Gent

Epyc For E-learning

Stapelplein 70 -9000Gent

EPYC is een spin-off van de Katholieke Universiteit Leuven en werd opgericht in 2001. Zoveel jaar later kunnen we stellen dat we de nodige expertise en ervaring op het vlak van e-Learning hebben opgebouwd, en perfect weten hoe we ...

Mays

Langemunt 63a -9000Gent