U zocht op: leveranciers bedrijfsevenementen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Taxi ´t Pleintje Lemmens

Heidebloemstraat 261 -9100Sint-niklaas

Welke bestemming u ook heeft, of het een lange of korte rit is, om welke redendan ook, Taxi ’t Pleintje brengt u overal. Wij zijn sinds jaar en dag gespecialiseerd in luchthavenvervoer. Ook Directievervoer.

Sidony Ballooning

Houten Schoen 5 -9100Sint-niklaas

Sidony Ballooning - Wij gaan met u de lucht in voor enkele uurtjes onvergetelijke natuurexploitatie ballonvaren overal in Belgi? en buitenland - ga voor de eerste keer van de grond met een luchtballon!

Siniscoop

Stationsplein 12 -9100Sint-niklaas

Siniscoop bioscoop cinema ideaal voor:business events, bedrijfsevenementen,congressen, seminaries, productlaunches, productvoorstellingen,bedrijfsfeesten, recepties,presentaties, persconferenties,...

Scala Chocolates

Stationsstraat 9 -9100Sint-niklaas

Aan originaliteit is er in Scala zeker geen gebrek ! Allereerst is er het gezellige bioscoop-decor en de balkons die uitgeven op de dansvloer. Je kan er stijlvolle feesten geven tot 250 personen, maar ook voor intiemere gezelschappen.

Jpr Karting

Europark Noord 29 -9100Sint Niklaas

JPR indoorkarting is uw bedrijf bij uitstek voor evenementen en feestjes.Ga naar onze website www.jprkarting.be voor meer informatie.

Kompagnon

Prinses Jos.-charlottelaan 85 -9100Sint-niklaas

C-air

Prinses Marie-joséstraat 5 -9100Sint-niklaas

C-AIR Ballonvaart biedt kwaliteitsvolle ballonvluchten in België voor een unieke ervaring in de lucht. Laat je zintuigen tintelen door deze unieke ervaring in een hete luchtballon.