U zocht op: leveranciers beurzen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Micro-smedt

Honingstraat 2 -2200Herentals

Micro-Smedt - Laboratorium voor microbiologie Micro Smedt Micro Smedt,Hrentals ,Belgique,Belgium,België,Belgien,Proximedia,Services aux entreprises,Services for companies,Diensten voor bedrijven,Dienstleistungen,Hygiëne,zuiver huis,zuiver bedrijf,voe

Horeca Solutions

Poederleeseweg(hrt) 15 -2200Herentals

Steeds meer managers vinden de weg naar Brasserie De Repertoire. Wij beschikken over twee vergaderruimtes en een feestzaal voor alle denkbare bedrijfsevenementen, directievergaderingen en elk mogelijk bedrijfsfeest.

Phronesyss

Hannekenshoek 15 -2200Herentals

De webapplicatie ‘Phronesys‘ voor gecertificeerde bedrijven automatiseert en optimaliseert al uw bedrijfsprocessen. U behaalt en behoudt uw certificaten eenvoudiger, u werkt efficiënt en overzichtelijk samen, en u krijgt vat op al uw ...

Adinex

Brouwerijstraat(ndw) 11 -2200Herentals

Adinex NV is een spin-off bedrijf van de K.U.Leuven dat is ontstaan vanuit de onderzoeksgroep explosieveiligheid van het departement Werktuigkunde.

Speculaasje Heyns

Bovenrij(hrt) 50 -2200Herentals

Traka

Dikberd(hrt) 34 -2200Herentals

Met de Traka oplossingen beheert u op een veilige en controleerbare manier de toegang tot gedeelde bedrijfsmiddelen binnen uw organisatie. De intelligente sleutel- en assetmanagement oplossingen beschermen uw kritische bedrijfsmiddelen.

Think Tomorrow

Lierseweg(hrt) 81 -2200Herentals

Dkvl

Hoogton(ndw) 31 -2200Herentals