U zocht op: leveranciers bouwen antwerpen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dmfk - De Machine Fabriek Kasterlee

Rode Akkers 2 -2460Kasterlee

De MachineFabriek Kasterlee is er voor al uw metaalbewerkingen, machinebouw, herstellingen, ontwerpen van machines en meer. Frezen, lassen, boren, draaien, alles kan bij ons!

Noyens Jan

Biezenveld 11 -2460Kasterlee

Jan noyens nv wij zijn gespecialiseerd in carrosseriebouw voor vrachtwagens jan noyens nv carrosseriebouw, laadkleppen, laadkranen, containerhefsysteem, containerhefsystemen, hoogwerker, hoogwerkers, carrosserie...

Tj Van Loco

Hinnekensbergen 12 -2460Kasterlee

Zoekt u een snelle en precieze grondwerker in regio Kasterlee voor uw landbouwbedrijf? Wenst u als particulier dat uw zwembad veilig wordt uitgegraven? Verwacht u een propere afwerking met kwalitatieve machines?

Dbb Betonwerken

Kattenberg 4 -2460Kasterlee

DBB Betonwerken is een jong en dynamisch bedrijf. U kan zowel als particulier, bedrijf en landbouwbedrijf voor al uw betonwerken bij ons terecht!

Singh

Zandhoef 4 -2460Kasterlee

Wij zijn sinds 1981 actief op de zakelijke en private vastgoedmarkt in de bemiddeling en de verkoop van: bedrijfsmatig, commercieel en residentieel vastgoed, onroerend goedportefeuilles, investeringspand, sale & rent back'-projecten in België.

Van De Perre

Rode Akkers 5 -2460Kasterlee

verandabouw - interieurbouw - verandabouw Welkom op de site van "Gust Van de Perre & Zoon" verandabouw, veranda, pergola, erker, victoriaanse stijl, engelse stijl, carport,ramen & deuren, interieurbouw, binnendeuren, parket, trappen, kasterlee

Hobbyserres Stappaerts

Broekstraat 59 -2460Kasterlee

Sinds begin jaren 90 is onze firma gespecialiseerd in het vermaken van industriële tuinbouwserres naar kleinere hobbyserres

Grondwerken Vrins

Reties Heike 2 -2460Kasterlee

Grondwerken Vrins, opgericht in 1989, is een begrip in de streek en dé referentie voor grond-, afbraak-, beton- en rioleringswerken. Dit zowel voor privé, industrie als openbare werken.

Ambaro

Hoebenschot 1 -2460Kasterlee

Ambaro- Werken, Milieu, Burgerlijke werken, infrastructuurwerken, Grondwerken, waterwerken, wegenbouwwerken Ambaro- Werken, Milieu, Burgerlijke werken, infrastructuurwerken, Grondwerken, waterwerken, wegenbouwwerken

Djng Projects

Hoebenschot 4 -2460Kasterlee

DJNG - Projects is opgestart in het jaar 2006 door de heren Nick Jansen, Nick Dierckx en Glen Jansen.DJNG - Projects is een jong dynamisch bedrijf die een sterke groei kent doorheen de jaren.

Elboka

Retiesebaan 171 -2460Kasterlee

kwaliteit en service in de wegenbouw. 30 jaar ervaring. Voor ieder werk de juiste machine. Ervaren en gemotiveerd personeel. grondwerken, nivelleringswerken, tuinaanleg, aanleg van sportterreinen en paardenpistes

Gebroeders Loos

Nachtegaalstraat 1b -2460Kasterlee

Meer dan 80 jarig bouwbedrijf - van 1925 tot 2011:Bouwonderneming Loos startte 3 generaties geleden toen Alfons Loos in 1925 een bouwbedrijf in Kasterlee overnam.

Advocatenkantoor Merrie

Waaiberg 6 -2460Kasterlee

ALTIJD EERLIJK JURIDISCH ADVIESWij ontzorgen u bij de afhandeling van uw persoonlijke en zakelijke conflicten. Merrie Advocaten maken een erezaak van transparantie, persoonlijke aanpak en volledige betrokkenheid.

Grcs

Zwaluwendreef 12 -2460Kasterlee

Achter de ambitieuze eenmanszaak GRCS staat ondernemer Guy Raeymaekers. Guy biedt professionele ondersteuning op vlak van automatisering. Als programmeur, projectingenieur én projectleider.