U zocht op: leveranciers chemische producten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vosschemie-benelux

Mechelsesteenweg 303 -2500Lier

Wij adviseren kunststof oplossingen!Vosschemie is een familiebedrijf dat systemen in koudhardende kunststoffen en composietmaterialen verkoopt aan de industie en de doe-het-zelf markt.

De Vocht Containers – Recycling

Steenweg Op Waarloos 41 -2840Rumst

Afvalophaling en afvalverwerking met een flexibele kmo-spirit, dat vindt u bij De Vocht. Wij zijn als modern familiebedrijf gedreven in wat we doen: afval verzamelen, sorteren en verwerken.

Schuljin

Herentalsebaan 358 -2160Wommelgem

Rewah

Nijverheidsweg 24 -2240Zandhoven

Rewah ontwikkelt, produceert en verkoopt bouwchemische producten voor de gespecialiseerde aannemer en schilder. Professionalisme, kwaliteit en service zijn geen loze woorden voor het Rewah-team.

Safety - Services

Misstraat 91 -2590Berlaar

Safety-services biedt u de totaaloplossing voor industriele veiligheid.

The Clean Team

Hodonk 25 -2170Merksem (antwerpen)

The Clean Team is een jong, dynamiek en ambitieus schoonmaakbedrijf met medewerkers die klaar staan om U te helpen. Het bedrijf is gespecialiseerd in schoonmaak voor particulieren, kleine en grote bedrijven.

Leon Smet

Frans Beirenslaan 305 -2150Borsbeek

Ons kliënteel bestaat voornamelijk uit gerenommeerde grote ondernemingen en KMO`s op zoek naar gespecialiseerde produkten. Deze ondernemingen zijn voornamelijk aktief in de chemische nijverheid, bouw en constructie, transport en de voedingsnij...

Vos Tools

Heiken 17 -2960Brecht

Heeft u bij de inrichting van uw bedrijfswagen ook al eens aan ons gedacht?We zijn dus niet enkel leverancier van ijzerwaren, gereedschappen en machines. We staan ook paraat voor de volledige bedrijfswageninrichting,