U zocht op: leveranciers cleaning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Samoco

Vitshoekstraat 1 -2070Zwijndrecht

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Iss Antwerpen

Nieuwe Weg 1-3 -2070Zwijndrecht

Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en deze te beheren op het vlak van schoonmaak...

Algemene Aannemingen Van Laere

Antwerpsesteenweg 320 -2070Zwijndrecht

Van Laere beschikt over de erkenningen in de hoogste klassen voor de uitvoering van grondwerken, water- en wegenbouw, gebouwen, milieu technieken, kunstwerken en metaalconstructies.

Roofcleaners

Dorp West 86 -2070Zwijndrecht

Roofcleaners Algemene dakwerken is een jong bedrijf met maar liefst 15 jaar ervaring in de bouw. Wij willen onze klanten zo goed als mogelijk helpen bij het realiseren van een waterdichte oplossing voor hun dak.

Vab

Pastoor Coplaan 100 -2070Zwijndrecht

Onze innovaties en klantgerichte oplossingen houden rekening met de noden van het bedrijfsleven. Stel een efficiënt auto- en reisbijstandspakket op maat samen!

Amco

Neerbroek 56 -2070Zwijndrecht

WoningbouwTraditionele bouwwijzeSterk in moderne projectenVillabouw, appartementen, ruwbouwWij doen zowel nieuwbouw, verbouwingen als renovatie

Dec

Scheldedijk 30 -2070Zwijndrecht

Ook DEC is een internationale milieuaannemer met meer dan twintig jaar ervaring. DEC is gespecialiseerd in grond- en grondwatersanering, sedimentbehandeling, waterbouwwerken, recyclagetechnieken, inrichting,...

Vio

Krijgsbaan 241 -2070Zwijndrecht

VIO bvba is de VERHUIS-, VERHUUR-, VERVOER- en OPSLAGSPECIALIST in uw buurt !!! Maar ook voor tentenverhuur, verkoop van verhuismateriaal, e.a. ... kan u bij ons terecht.