U zocht op: leveranciers cleaning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Blinky.blitz

Platanenlaan 36 -2980Zoersel

Wanneer klanten bij u over de vloer komen, zien ze als eerste het gebouw waarin uw zaak gevestigd is. Zorgen voor een goede, eerste indruk is dan ook cruciaal! Een periodieke of eenmalige reinigingsbeurt is dus zeker geen verloren kost!

Jai

Sporkenlaan 3 -2980Zoersel

Kwalibo

Zandstraat 6 -2980Zoersel

Restauratiewerken Ghielens

Heidehoeven 13 -2980Zoersel

Ghielens NV Kenmerken en historiek Familiebedrijf sinds 1927 Gemotiveerd personeel, opgeleid in het eigen bedrijf Jarenlange ervaring Persoonlijke aanpak Kwaliteitsgarantie via regelmatige opleidingen Professioneel advies Hoogwaar

D & T Smet Peter

Kattenberg 13 -2980Zoersel

Als grootste sleuvenhakbedrijf van België doen wij het voorbereidend werk voor uw elektrische en sanitaire installaties. Daarnaast kan u ons contacteren voor al uw zaagwerken, betonwerken, verwijderen van steunmuren en het plaatsen van steunbalken.

Bouwmaterialen Van Pelt

Kapellei 157 -2980Zoersel

Van Pelt is één van de belangrijkste Belgische leveranciers in bouwmaterialen. Naast zijn regionale functie als handelaar in bouwmaterialen, heeft Van Pelt zich ook kunnen onderscheiden door het aanbieden van zand en granulaten aangeleverd per schip.

Athago

Kwikaard 110 -2980Zoersel

Athago bouwt uw woning, villa of appartement volledig op maat en dat in diverse stijlen. Wij voeren ook verbouwingen uit.