U zocht op: leveranciers cleaning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ac Facilities

Seinhuisstraat 3 -3600Genk

America Clean is al sinds jaren tachtig als schoonmaakbedrijf een begrip in Genk en omgeving. Waar oorspronkelijk de nadruk op glasreiniging lag, zijn we ondertussen uitgegroeid tot een dienstenbedrijf met een uitgebreid aantal activiteiten

4cpm

Henry Fordlaan 18 -3600Genk

Team Jackmaert Schoonmaakbedrijf uit Genk is een dienstverlenend bedrijf en sinds 1990 actief bij vele opdrachtgevers in het gehele land maar de meeste bekendheid geniet in Limburg en omgeving.

Keroma - Techniek

Kolenhavenstraat 1 -3600Genk

Ons bedrijf biedt u een totaalpakket aan onderhoudsartikelen. Voor de producten zijn wij Masterverdeler van de meest gangbare en professionele producten. Wat betreft de machines, volgen wij de lijn van NUMATIC en HAKO....

Tru Cleanroom Cleaning

Nieuwpoortlaan 15 B -3600Genk

Welkom bij TRU, het enige bedrijf dat exclusief gespecialiseerd is in cleanroom reiniging. Het specialisme en de kennis, bij een cleanroom cleaner, zijn noodzakelijk om de functionele normen van de cleanroom te kunnen behouden.

Paulissen Beton

Woudstraat 7 -3600Genk

Paulissen Beton is al sinds de jaren 60 een bedrijf gespecialiseerd in het produceren van betonproducten. Het familiale karakter van het bedrijf is nog steeds een grote troef.

D.p.m.

Schepersweg 131 -3600Genk

De firma Depuydt, gevestigd in Genk, groeide de afgelopen jaren uit van eenmanszaak tot een gerespecteerd en dynamisch schildersbedrijf, gedragen door ervaring, creativiteit, know-how én de begeestering van zaakvoerder Didier Depuydt.

Hamster Cleaning

Nieuwpoortlaan 17 -3600Genk

Hamster Cleaning reinigt en inspecteert luchtkanalen op professionele wijze. Dagelijks worden projecten uitgevoerd in verscheidene sectoren en (kantoor)omgevingen, zoals openbare gebouwen, kmo’s en multinationals, zorginstellingen, sporthallen, enz..

Vdw Glas

Slingerweg 62 -3600Genk

Het imago van uw bedrijf valt of staat met de eerste indruk. En dan zijn schone ramen een must. Bij VDW Glas hebben onze glazenwassers een jarenlange ervaring in het reinigen van ramen, veranda’s, zonnepanelen en naamborden.

Containerservice Gielen

Eikelaarstraat 17 -3600Genk

Containerservice Gielen is uw specialist in Limburg & omstreken in afvalbeheer en containerverhuur.Wij bieden u een oplossing op maat voor elk afvalprobleem.

Higenius

Nieuwpoortlaan 15b -3600Genk

Wij zijn HiGENiUS. In de eerste plaats een professioneel schoonmaakbedrijf in Limburg. Klopt helemaal, maar eigenlijk zijn we veel meer dan dat.

Alter Metal

Zuiderring 14 -3600Genk

Alter Metal profileert zich als een totaalaanbieder van alle mogelijke staal- en inoxoplossingen zowel voor industriëlen als particulieren.

Recep Karabacak

Kruisbosstraat 24 -3600Genk

Jeffensell verzorgt het hele traject van product(ie) uitbesteden. Leverancier onderzoek in Azie en Oost-Europa, quality control, logistiek, douane, etc.. Wilt u een product elders laten produceren Jeffensell is uw partner!

Claes W. Construction

Winterbeeklaan 35 -3600Genk

Claes W. CONSTRUCTION is dus de partner bij uitstek voor al uw afbraak- sloop en stripwerkzaamheden. Maar ook voor klusjes en projecten van A tot Z kan u rekenen op Claes Wouter.

Service Support

Mieënbroekstraat 28 -3600Genk

Naast traditioneel schoonmaakonderhoud, industriële reiniging en ruitenwasserij, bieden wij ook tal van aanverwante diensten aan bij onze klanten.

Brupaint

Henry Fordlaan 86 -3600Genk

Brupaint verzorgt hoofdzakelijk schilderwerken voor particulieren en bedrijven, maar kan na 35 jaar in het vak een totaaloplossing vooruw interieur of een volledige renovatie van uw exterieur aanbieden.

Brazil Company

Weg Naar As 110-112 -3600Genk

De specialist in koffiemachinesKoffie & toebehorenAlle apparaten voor horeca en GrootkeukensUw specialist voor exclusieve koffiesService 7 dagen op 7FRANKE volautomatische koffiemachinesBRASILIA espressomachines

Martens Group

Mercuriuslaan 4 -3600Genk

Martens Wegenbouw bied zowel aan de industrie als de openbare sector een brede waaier van diensten aan, van grondwerken tot complete infrastructurele wegenbouwprojecten.

Twondo

Bergbeemdstraat 113 -3600Genk

car, audio, caraudio, tuning, telefonie, sakal, mobile, dakscherm, monitor, hertz, audisson, dsc, toebehoren, telenet, indi, interelectra, essent, waterschei,bergbeemdstraat, 113, 3600 genk, limburg, phoenix gold, kenwood, pioneer, alpine, eartquake,

Auto Afbraak Genk

Marcel Habetslaan 24 -3600Genk

Op zoek naar onderdelen voor uw Italiaanse bolide? U bent aan het juiste adres. Auto Afbraak Genk (AAG) is d? specialist op het gebied van 2dehands onderdelen van Italiaanse merken in zowel Belgi? als Nederland.