U zocht op: leveranciers deuren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tws

Lerrekensstraat 25 C -2220Heist-op-den-berg

TWS bvba is een dynamisch bedrijf waar u terecht kan voor al uw laswerken en constructiewerken van eenvoudig tot de meest ingenieuze projecten.

Luvatri

Impulsstraat 8 -2220Heist-op-den-berg

Bouwbedrijf LUVATRI, opgericht in 1978, heeft zich gedurende al die jaren gespecialiseerd in het bouwen van eengezinswoningen.Vanaf ruwbouw winddicht tot sleutel op de deur realiseren wij uw ultieme woondroom.

Task Industriele Milieutechnieken

Kerkhofstraat 33 -2220Heist-op-den-berg

Task ontwerpt en realiseert installaties op het gebied van industriële luchtzuivering, geurbestrijding, afvalwaterzuivering en waterbehandeling. Renovatie en optimalisatie van bestaande installaties. Van advies tot en met sleutel-op-de-deur units.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Almo I.v.b.

Oude Mechelbaan 12 -2220Heist-op-den-berg

Onze firma verkoopt en installeert garagepoorten, automatisaties en metalen deuren. Tevens zorgen wij voor het onderhoud en nazicht van deze producten.

Keukens Uytterhoeven

Liersesteenweg 240 -2220Heist-op-den-berg

Keukens Uytterhoeven is het succesverhaal van Roger Uytterhoeven dat in 1970 startte als zijn eenmansbedrijf. Dit groeide sindsdien, mede onder impuls van de volgende generatie, uit tot een sterk gespecialiseerd productiebedrijf van keukens ...

Paint-xtra

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

Professionele vergroothandel en groothandel voor de stucadoor.

Houthandel Van Den Branden

Lerrekensstraat 30e -2220Heist-op-den-berg

Parketbedrijf Van den Branden, houtzagerij en houthandel werd opgericht in 1988 en is nog steeds een familiebedrijf.

Stacubo

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

CB Construct beschikt als bouwbedrijf over meer dan dertig jaar ervaring in de nieuwbouw en renovatie van woningen en appartementen. Met 25 eigen vakmensen staan we uitermate sterk in traditionele metselwerken. Pionier voor Staalskeletbouw.