U zocht op: leveranciers deuren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Marmerwerken Peeters - Janssen

Tongerlostraat 27 -3960Bree

Graniet, Belgische hardsteen, Marmer, Composietsteen vloeren en wanden, trappen, vensterbanken en dorpels, stijlschouwen, inbouwhaarden Bodart & Gonay, aanrechtbladen

De Wienes

Nijverheidsweg 24 -3960Bree

Wij zijn in de eerste plaats gespecialiseerd in het maken van sectionale poorten voor zowel woningbouw als industrie, Maar we zijn ook leverancier van kwaliteitsvolle speedpoorten. Uitgebreid gamma van zowel poortbenodigheden als automatisaties.

Op T Roodt Bart

Grauwe Torenwal 8 0 01 -3960Beek

Wij zijn een professioneel bedrijf waarvoor u onder meer voor onderstaande diensten terecht kan: Ramen Deuren Rolluiken Poorten Zonweringen Vliegenramen

Jacobs Interieur

Nieshofstraat 4 -3960Bree

Jaak Jacobs begon in 1978 met het uittekenen en maken van maatmeubels zoals keukens, badkamers en balies. Die ambachtelijke kwaliteit vindt u vandaag nog terug in de meubels van het bedrijf.

Danny Craeghs

Keyartstraat 6 -3960Tongerlo (limburg)

Danny Craeghs bvba is een familie bedrijf met de nodige ervaring dat zich gespecialiseerd heeft in het plaatsen en onderhouden van sectionale poorten. . Ons vakgebied verstrekt zich van garage poorten aan de woning tot het grootste in de industrie.