U zocht op: leveranciers garagepoorten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Almo I.v.b.

Oude Mechelbaan 12 -2220Heist-op-den-berg

Onze firma verkoopt en installeert garagepoorten, automatisaties en metalen deuren. Tevens zorgen wij voor het onderhoud en nazicht van deze producten.

Keukens Uytterhoeven

Liersesteenweg 240 -2220Heist-op-den-berg

Keukens Uytterhoeven is het succesverhaal van Roger Uytterhoeven dat in 1970 startte als zijn eenmansbedrijf. Dit groeide sindsdien, mede onder impuls van de volgende generatie, uit tot een sterk gespecialiseerd productiebedrijf van keukens ...

Heylen-bouw & Heylen Real Estate

Industriepark 17 -2220Heist-op-den-berg

Al snel groeide de onderneming uit tot een succesvol bedrijf gespecialiseerd in woonklaar bouwen en renovatie dat alle activiteiten in eigen beheer uitvoert zoals metselwerken, dakwerken, sanitair, vloer- en tegelwerken, schrijnwerkerij.

Tws

Lerrekensstraat 25 C -2220Heist-op-den-berg

TWS bvba is een dynamisch bedrijf waar u terecht kan voor al uw laswerken en constructiewerken van eenvoudig tot de meest ingenieuze projecten.

Stacubo

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

CB Construct beschikt als bouwbedrijf over meer dan dertig jaar ervaring in de nieuwbouw en renovatie van woningen en appartementen. Met 25 eigen vakmensen staan we uitermate sterk in traditionele metselwerken. Pionier voor Staalskeletbouw.

Paint-xtra

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

Professionele vergroothandel en groothandel voor de stucadoor.

Fdk

Bijenhof(hal) 1 -2220Heist-op-den-berg

www.fdk.be www.fdk.be In de schilder- en decoratiewereld staat de tijd niet stil. Met de regelmaat van de klok worden er nieuwe producten en technieken aangeboden. Door bijscholing en eigen research kunnen wij de klanten een uitgebreid gamma aan schi