U zocht op: leveranciers garagepoorten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vanwynsberghe

Bedrijfsstraat 1209 -3660Oudsbergen

Algemene Bouwonderneming Cuppens

Manestraat 3 -3660Oudsbergen

Wie bij Cuppens NV binnenkomt zal onmiddellijk onze professionele aanpak voelen. Dit te danken aan onze jarenlange ervaring, zowel voor woningen als appartementen.

Elmech - Services

Industrieweg-noord 1114 -3660Opglabbeek

De hoofdactiviteit bestaat uit elektromechanisch onderhoud en het bieden van technische ondersteuning aan diverse bedrijven. :: Elmech Services NV :: Johan Vanoppen, Erwin Plessers , RVS, elektro technisch, onderhoud, constructie, voeding, roestvrij,

Jaraco

Bedrijfsstraat 1209 -3660Opglabbeek

Jaraco te Opglabbeek (Limburg) is een jong bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van industriele bouwprojecten in staal. Hiernaast worden ook renovaties van industriele gebouwen en bouwprojecten in prefab beton uitgevoerd.

Goossens Metaal

Nijverheidslaan 1504 -3660Opglabbeek

BVBA Goossens Metaal is een metaalverwerkend bedrijf dat al meer dan 20 jaar gespecialiseerd is in het produceren en plaatsen van aluminium en inox constructies.

Secla

Nijverheidslaan 1596 -3660Opglabbeek

Secla is een bedrijf met een jarenlange ervaring in metaalwerken. Ons productengamma is zeer uitgebreid waaronder trappen en leuningen in metaal of inox, poorten en hekwerken, stalen ramen en deuren, stalen veranda`s, carports en luifels,... .

Mecona

Weg Naar Zwartberg 208 -3660Opglabbeek

Het familiebedrijf Mecona staat al bijna 50 jaar aan de top in Limburg en België met de productie en de plaatsing van ramen en deuren, veranda’s, beglazing, rolluiken, poorten en zonwering.

Cornet Seating Systems

Industrieweg-noord 1138 -3660Opglabbeek

Welkom op de site van Cornet Seating Systems. Via onze website houden we u graag op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen uit onze sector.

Gielen Ronny Industrievloeren En Betonkelders

Broekkantstraat 60 -3660Opglabbeek

Gegoten betonconstructies zijn dé ideale oplossing voor uw bedrijf. Zowel voor de industriesector als voor de landbouwsector biedt een betonconstructie tal van mogelijkheden. Zoekt u een aannemer voor graanopslagplaatsen of loskades?

Yp Eurofix

Broekstraat 34 -3660Oudsbergen

Inspiratie nodig voor de inrichting van je keuken, interieur, kantoor of apotheek?