U zocht op: leveranciers gereedschappen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Den Bossche Martin

Klein-mechelen 22 -2880Bornem

Van Den Bossche Bornem België - Tegelbedrijf met een aanbod waarin iedereen zijn gading vindt. Uitgebreide collectie in voorraad in het tegelbedrijf. Loop zeker eens langs bij Van Den Bossche tegelbedrijf in Bornem

Transmo

Peter Colomalaan 9 -2880Bornem

Transmo-EEP nv is een dynamisch, technologisch bedrijf dat de industrieen de electro-groothandel voorziet van essentiële aandrijf- enelectrotechnische oplossingen.

Van Nieuwenhuyse Grondwerken

Schoonaardestraat 9 -2880Bornem

Van Nieuwenhuyse Grondwerken" is een familiebedrijf dat kan rekenen op reeds vele jaren ervaring. De passie, kennis en kunde voor het vak is namelijk van vader op zoon doorgegeven. Er kan met recht gezegd worden dat een hobby uitgegroeid is tot ...

Klaas Belgium

Industrieweg 34 -2880Bornem

Hoe hoog of hoe ver U ook wilt gaan, ETC heeft de oplossing voor U. Onze specialisten en het exclusieve KLAAS-gamma staat steeds voor U klaar om meer gewicht verder en hoger te verplaatsen.

Thermotec

Luipegem(bor) 146b -2880Bornem

Thermotec is een Belgische firma die industriële proceskoelers ontwikkelt en produceert. Het grootse deel van de productie zijn waterkoelers die gebouwd worden naar de specifieke wensen van de OEM klant.

B.v.b.a. Peeters-lambrechts

Pedro Colomalaan 3 -2880Bornem

Peeters-Lambrechts is al decennia lang een toonaangevende groothandel in persoonlijke beschermingsmiddelen.