U zocht op: leveranciers gereedschappen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vabotec

Starrenhoflaan 33b -2950Kapellen

Vabotec is een onderneming die haar weg in onze huidige industriele maatschappij heeft gemaakt op basis van jarenlange ervaring.Vabotec zal er alles aan doen om in samenwerking met haar klanten honkvaste relaties op te bouwen.

Veltec

Starrenhoflaan 13 -2950Kapellen

Veltec Services is uw betrouwbare industriële dienstverlener. Zij biedt ondersteuning voor On Site Machining, reparatie van lekkages, monteren en demonteren van boutverbindingen, laseruitlijning, staalconstructies of werkplaatsactiviteiten

Gbt Benelux

Starrenhoflaan 27 B -2950Kapellen

Procestechnische componenten en installatieonderdelen zijn in het dagelijkse bedrijf onderworpen aan hoge chemische, thermische en mechanische belastingen. GBT – drie hoofdletters die al meer dan 30 jaar voor zekerheid en innovatie bij de bescherm.

Claessens Industrie Services

Starrenhoflaan 34 -2950Kapellen (antwerpen)

Laswerken Claessens produceert al geruime tijd sierhekwerk van topkwaliteit onder de naam Cameron en Winthrop design.Van klein laswerk tot kleine industriebouw voor particulier en bedrijf.

Acbeth

Philippe Spethstraat 138 -2950Kapellen

Acbeth - Actueel bedrijfstheater Naar website

Stenabo

Energielaan 24 -2950Kapellen (antwerpen)

Betonboringsbedrijf. Uitzagen van vloeren en wanden. Boorwerken voor sanitair, riolering, electriciteit en airconditioning, chemische ankers, kleine afbraakwerken.

Auctionport

Grensstraat 240 -2950Kapellen

Online veilingen in de haven van Antwerpen.

A.c.a.c.

Starrenhoflaan 34/1 -2950Kapellen

U kunt bij IJzershop-ACAC.be terecht voor de aankoop van ijzer, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Ook kunnen wij voor u de materialen verzagen, lassen, voorbewerken, verzinken, poedercoaten of zelfs volledig maatwerk verzorgen.

Dragintra

Starrenhoflaan 44 -2950Kapellen (antwerpen)

Dragintra biedt u door middel van de volgende diensten een tailor made oplossing voor Fleet- & Mobiliteits- management: extern wagenpark- beheer, beheer mobiliteitsbudgetten, CO² reductie programma…