U zocht op: leveranciers hout

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


E.j.impex

Helleven 8 -2920Kalmthout

E.J. Impex is leverancier van geschenkverpakkingen en accessoires, voornamelijk aan drankencentrales en wijnhandelaren

Garage Frijters

Essensteenweg (nm) 82 -2920Kalmthout

Garage Frijters is opgestart in 1981 te Loenhout door Dhr. Frans Frijters. In 1994 verhuisde Garage Frijters naar Nieuwmoer (Kalmhout) en zijn we met het Opel gamma gestart. Na verloop van jaren is Garage Frijters uitgebreidtot een familiebedrijf.

Ijzerwaren T Pannenhuis

Kapellensteenweg 19 -2920Kalmthout

Wij zijn een gespecialiseerde handelsonderneming op het gebied van professioneel gereedschap , bouwbeslag en algemene ijzerwaren.Maar ook op het vlak van tuinmachines zijn onze producten niet van de minste. Met vaste leveranciers zoals Stihl , enz.

Jos Dejongh Bouwonderneming

Kwade Weide (c) 3 -2920Kalmthout

villabouw villa bouw huis huizen appartement apartement appartementen vastgoed projectontwikkeling kopen te koop luxe prijsklasse Welkom bij Jos DeJongh

Algemene Bouwonderneming V & M

Kwade Weide (c) 6 -2920Kalmthout

Uw project verzorgt tot in detail, vanaf architectuur tot eindafwerking.

Lampenkappenopmaat

Heidestatiestraat (heide) 19 -2920Kalmthout

Fabrikant en verdeler van lampenkappen op maat. Met ons eigen atelier voorzien wij bedrijven, retail, horeca, events in gans België en Nederland van lampenkappen en toebehoren.

De Jongh

Onderzeel (c) 4h -2920Kalmthout

Trappen de Jongh werd opgericht in 1947 te Brasschaat. De jarenlange ervaring in de trappenambacht, de persoonlijke service naar onze klanten toe en de integratie van de moderne technologie zijn de sleutel tot het succes van ons bedrijf.

Adv-works

Heuvel 44 -2920Kalmthout

ADV-Works is gespecialiseerd in het afdichten van ondergrondse constructies en het injecteren van opstijgend vocht in muren. Tal van dichtingssystemen worden toegepast: cementgebonden en elastische dichtingslagen, alsook siloxaan en PU-injecties.

Acobo

Helleven (c) 20 -2920Kalmthout

producent ramen en deuren voor kantoren, bedrijven en openbare diensten.

Bruynseels - Vochten

Brasschaatsteenweg (c) 292 -2920Kalmthout

Bruynseels-Vochten N.V. is een expansief bedrijf welke reeds naam gemaakt heeft in de wereld van de schrijnwerkerij. Ramen en deuren in aluminium en pvc, veranda's, glas en beslag. Bruynseels-Vochten NV Veranda's - Ramen - Deuren in aluminium en PVC

Quartzline

Ericalaan 50 -2920Kalmthout

Quartzline is uw leverancier van industriële vloeren.

Aquilegia

Molenbaan (c) 66 -2920Kalmthout

Aquilegia staat voor een kleinschalig familiebedrijf dat al jaren uw buitenkamer met liefde en vakkennis aanlegt en onderhoudt.