U zocht op: leveranciers houten poorten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tws

Lerrekensstraat 25 C -2220Heist-op-den-berg

TWS bvba is een dynamisch bedrijf waar u terecht kan voor al uw laswerken en constructiewerken van eenvoudig tot de meest ingenieuze projecten.

Keukens Uytterhoeven

Liersesteenweg 240 -2220Heist-op-den-berg

Keukens Uytterhoeven is het succesverhaal van Roger Uytterhoeven dat in 1970 startte als zijn eenmansbedrijf. Dit groeide sindsdien, mede onder impuls van de volgende generatie, uit tot een sterk gespecialiseerd productiebedrijf van keukens ...

Van Kerckhoven Draadhandel

Vogelroedestraat 27 -2220Heist-op-den-berg

Van Kerckhoven is een familiebedrijf met een uitgebreide keuze aan afsluitingen,tuinpoorten, industriële en sierpoorten alsook weide-afrasteringen en alle toebehoren.

Heylen-bouw & Heylen Real Estate

Industriepark 17 -2220Heist-op-den-berg

Al snel groeide de onderneming uit tot een succesvol bedrijf gespecialiseerd in woonklaar bouwen en renovatie dat alle activiteiten in eigen beheer uitvoert zoals metselwerken, dakwerken, sanitair, vloer- en tegelwerken, schrijnwerkerij.

Paint-xtra

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

Professionele vergroothandel en groothandel voor de stucadoor.

Stacubo

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

CB Construct beschikt als bouwbedrijf over meer dan dertig jaar ervaring in de nieuwbouw en renovatie van woningen en appartementen. Met 25 eigen vakmensen staan we uitermate sterk in traditionele metselwerken. Pionier voor Staalskeletbouw.