U zocht op: leveranciers industriele installatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cooleos

Hagelberg 27 -2250Olen

Bij Cooleos willen we installaties leveren die werken. We doen dit door toepassing van brede innoverende totaaloplossingen en sterk ondersteunende nazorg. En alles op een maatschappelijk verantwoorde manier met oog voor mens en milieu.

His Services - Handmatige Industriële Schoonmaak

Corbeillestraat 12 -2235Hulshout

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Dastronic

Diestsestraat 55 -3200Aarschot

Dastronic levert al 35 jaar oplossingen voor Supply Chain en Logistiek, en voor Proces-automatisering binnen industrie en building.Voor magazijnen en DC`s bieden wij een totaalpakket van ontwerp tot implementatie voor Auto-ID, Voice- en WMS-toepassi

Acb Airconditioning

Moestoemaatheide 14 -2260Westerlo

Dé specialist in klimatisatieaan groothandelsprijzen !Airco-Koeling-Ventilatie-WarmtepompenZowel geïntegreerde & designtoestellenals low-budgetoplossingenBegeleiding van voorontwerp tot installatie. Verdeler van Sanyo en Panasonic airco.

Alr Airconditioning

Industrieweg 63 -3583Paal

ALR nv, gespecialiseerd in plaatsing en verkoop van airconditioningsystemen voor personenwagens, heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring in deze zeer specifieke branche.

Thielemans Technics

Donkstraat(ram) 5 -2230Herselt

Uw partner in laadpalen, elektriciteit, bedrijfsautomatisatie en airco

Primagaz Belgium

Kanaalweg 87 -3980Tessenderlo

Primagaz Belgium, de Belgische propaanspecialist, is de meest dynamische en toekomstgerichte gasleverancier van hePrimagaz is de trouwe energiepartner voor wie geen aardgas heeft of overstapt van stookolie naar propaan. We adviseren u bij de keuze...